ΕΙΔΗΣΕΙΣ
10/08/2015 11:34 EEST | Updated 10/08/2015 11:34 EEST

Θεοδωράκης: Το Μνημόνιο Τσίπρα θα γίνει αντιληπτό από τον ελληνικό λαό

sooc

Νέα επίθεση προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης σε δηλώσεις έπειτα από πρωινή συνάντηση στελεχών του κινήματος.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Ποταμιού στη Σεβαστουπόλεως συζητήθηκαν όσα στοιχεία έχουν γίνει γνωστά για το «Μνημόνιο Τσίπρα»αλλά και οι σχεδιασμοί της κυβέρνησης για εκλογές τον Σεπτέμβριο.

Διαβάστε αναλυτικά τη δήλωση του επικεφαλής του Ποταμιού:

«Ο κ. Τσίπρας κάνει ό,τι κάνουν όλοι οι παλιοί πολιτικοί. Περιμένουν τον Αύγουστο για να περάσουν τα δυσάρεστα μέτρα. Το μνημόνιο όμως του κ. Τσίπρα θα γίνει αντιληπτό από τον ελληνικό λαό. Και τότε όλοι θα καταλάβουν ότι η δική μας πρόταση για συμφωνία πριν από δύο μήνες, όταν η Ελλάδα ήταν σε πρόγραμμα, ήταν η μόνη συμφέρουσα λύση για τη χώρα.

Τώρα όλα γίνονται εν κρυπτώ. Κανένας διάλογος, κανένα σχέδιο, πολλές αδικίες, όλα άρπα κόλα. Το μάρμαρο βέβαια και τους ερασιτεχνισμούς της κυβέρνησης θα τα πληρώσουν οι Έλληνες και οι Ελληνίδες. Και τα πληρώνουν ήδη.

Τώρα ο νέος κομματικός σχεδιασμός του κ. Τσίπρα είναι εκλογές τον Σεπτέμβρη. Το Ποτάμι είναι έτοιμο. Αλλά η πατρίδα μπορεί; Έχει αντοχές οι οικονομία; Υπευθυνότητα λοιπόν ζητάμε και όχι μικροκομματικά παιχνίδια».

Αμερικανικές Εκλογές
Δημοσκοπήσεις, ειδήσεις και αναλύσεις για τις αμερικανικές εκλογές από την HuffPost