ΕΙΔΗΣΕΙΣ
20/09/2015 18:47 EEST | Updated 20/09/2015 18:48 EEST

Θεοδωράκης: Επιστρέψαμε στον Γενάρη. Θα είμαστε παρόντες στην αντιπολίτευση

Sooc

Με το εν λόγω αποτέλεσμα των εκλογών, επιστρέψαμε στον Γενάρη, καθώς ο λαός αποφάσισε τη συνέχιση της διακυβέρνησης από την παλιά κυβέρνηση, δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, τονίζοντας ότι «δεν μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι με αυτό το αποτέλεσμα» και «θα είμαστε παρόντες στην αντιπολίτευση».

«Δεν θα συμμετέχουμε σε μια κυβέρνηση έτσι κι αλλιώς αν δεν έχουμε τη δύναμη να καθορίσουμε τις εξελίξεις» είπε ο κ. Θεοδωράκης. «Είμαστε ένα κόμμα της αντιπολίτευσης, αλλά είμαστε και ένα κόμμα της Ευρώπης, της λογικής και της προόδου» σημείωσε.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού παραδέχτηκε ότι το Ποτάμι βρίσκεται πολύ μακριά από τους στόχους του, κάτι που δημιουργεί προβληματισμούς για τα λάθη, και κυρίως για τον επικεφαλής του- προσθέτοντας ότι το ζήτημα θα κριθεί τις επόμενες ημέρες. «Ίσως η κοινωνία σε μια περίοδο κρίσης να μην έχει τη δυνατότητα να εκτιμήσει με ψυχραιμία τα πράγματα και να δώσει ένα μεγαλύτερο προβάδισμα στα κόμματα της λογικής και της προόδου. Μας ανησυχεί η σύνθεση της επόμενης Βουλής» τόνισε.

«Και με το 6% δώσαμε σπουδαία μάχη, που καθόρισε την παραμονή στην Ευρώπη. Ελπίζουμε με το 4% να φανούμε εξίσου χρήσιμοι. Περίπου 1 στους 2 Έλληνες δεν πήγε να ψηφίσει, αυτό πρέπει να απασχολήσει το σύνολο του πολιτικού συστήματος» είπε ο κ. Θεοδωράκης.