ΕΙΔΗΣΕΙΣ
21/09/2015 12:10 EEST | Updated 21/09/2015 13:35 EEST

Καμμένος: Ξεκινούν οι διαδικασίες σχηματισμού κυβέρνησης - Θα ανακοινωθεί Τρίτη ή Τετάρτη

sooc

Στις διαδικασίες σχηματισμού της νέας κυβέρνησης αναφέρθηκε ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ, Πάνος Καμμένος αμέσως μετά την συνάντηση του με τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

«Ξεκινούν οι διαδικασίες σχηματισμού κυβέρνησης», τόνισε ο κ. Καμμένος και συμπλήρωσε ότι αύριο ή και την Τετάρτη θα ανακοινωθεί.

Ο ίδιος συμπλήρωσε επίσης ότι πρόκειται για μια προοδευτική κυβέρνηση και «ελπίζω οι βουλευτές να στηρίξουν την κυβέρνηση που επέλεξε ο ελληνικός λαός».

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ ο κ. Καμμένος υπογράμμισε πως «δεν έχει κανένα λόγο η κ. Γεννηματά να απολογείται για το κ. Βενιζέλο» και συμπλήρωσε ότι «είναι η χρυσή ευκαιρία για τα κόμματα να απομονώσουν τα βαρίδια».

«Εμείς συνεργαζόμαστε χωρίς να έχουμε γνώμονα τις καρέκλες, ανέφερε ακόμη.

Ο κ. Καμμένος εξαπέλυσε επίσης επίθεση κατά του Μάρτιν Σουλτς αναφορικά με τις σημερινές δηλώσεις του για την συνεργασία ΑΝ.ΕΛ – ΣΥΡΙΖΑ.

«Για τον κ. Σουλτς θα πω ότι ακόμη κάνει παρεμβάσεις στα εσωκομματικά της χώρας μας. Ήταν συνομιλητής με τον κ. Βορίδη που εκπροσωπούσε την ακροδεξιά».

Απάντηση ΠΑΣΟΚ

Σε ανακοίνωσή του για τις φήμες περί δήθεν προτάσεων συνεργασίας του κ. Τσίπρα προς το ΠΑΣΟΚ, από την Χαριλάου Τρικούπη το διαψεύδουν κατηγορηματικά, ενώ αναφορικά με τις δηλώσεις Καμμένου «απαξιούμε να τις σχολιάσουμε», όπως τονίζουν.

Sponsored Post