ΔΙΕΘΝΕΣ
24/09/2015 10:47 EEST

Κρεμασμένος όλη νύχτα για να μην τον κάνει "τσακωτό" ο σύζυγος της ερωμένης του

Ένας άνδρας πέρασε τη νύχτα σε περβάζι στον έβδομο όροφο περιμένοντας να ξημερώσει για να μην τον κάνει “τσακωτό” ο σύζυγος της ερωμένης του.

Η νύχτα προμηνυόταν γεμάτη πάθος, σεξ και έρωτα στο σπίτι μιας γυναίκας στη πόλη Shishi της Κίνας ωστόσο οι δύο εραστές λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο.

Η κυρία είχε διαβεβαιώσει τον εραστή της ότι ο άνδρας της θα έλειπε όλο το βράδυ για δουλειές σε επαγγελματικό ταξίδι και θα επέστρεφε το επόμενο απόγευμα.

Μετά από ένα ρομαντικό δείπνο στο σπίτι της έπεσαν στο κρεβάτι με σκοπό να ερωτοτροπήσουν. Ξαφνικά άκουσαν το κλειδί στην πόρτα.

Ο εραστής ντύθηκε όπως όπως και έψαξε μέρος για να κρυφτεί. Αποφάσισε να βγει έξω από το παράθυρο για να μην γίνει αντιληπτός.

Το πρωί δεν μπορούσε να επιστρέψει από το πρεβάζι και να μπει από το παράθυρο στο σπίτι με αποτέλεσμα να έρθει η πυροσβεστική και να γίνει δίπλα ρεζίλι.

Ένας τοπικός εκπρόσωπος της πυροσβεστικής υπηρεσίας δήλωσε: "Ευτυχώς που είχε ήδη ντυθεί και ήταν έτοιμος να φύγει όταν ο σύζυγος της γυναίκας ήρθε στο σπίτι."

ΠΗΓΗ: mirror.co.uk

Sponsored Post