Το trailer για το χριστουγεννιάτικο special επεισόδιο του «Sherlock» είναι επιτέλους εδώ

Το trailer για το χριστουγεννιάτικο special επεισόδιο του «Sherlock» είναι επιτέλους εδώ

Μετά από ένα χρονικό διάστημα που φάνηκε ατελείωτο -τουλάχιστον για τους φαν της σειράς- το BBC κυκλοφόρησε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το επίσημο trailer για το νέο, special επεισόδιο του «Sherlock».

Το μεμονωμένο special επεισόδιο γυρίζει τον Sherlock Holmes (Benedict Cumberbatch) και τον John Watson (Martin Freeman) στη Βικτωριανή Αγγλία του 19ου αιώνα, ως ένα φόρο τιμής στην πρωτότυπη ιστορία του Sir Arthur Conan Doyle. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως, πέρα από την αλλαγή κλίματος, κοστουμιών και εμφάνισης, ο Sherlock αποκαλεί τον πιστό σύντροφό του «Dr. Watson» και όχι «John», όπως έκανε στην εκσυγχρονισμένη σειρά του BBC.

Το trailer δείχνει τους δύο τους να τρέχουν σε ομιχλώδη σοκάκια, να συζητούν για φαντάσματα του παρελθόντος και τον Sherlock να δίνει μια «σκοτεινή» απάντηση στην ερώτηση του Watson «Ποιος σε έκανε έτσι;», αφήνοντας χώρο για πολλές εικασίες και ερμηνείες: «Τίποτα δεν με έκανε έτσι, εγώ με έκανα».

«Το special επεισόδιο θα είναι κάτι εντελώς ξεχωριστό», είπε πρόσφατα ο δημιουργός της σειράς, Steven Moffat, ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα υπάρχει συνέχεια σε αυτό το μοτίβο και το επεισόδιο θα είναι απλά ένα διάλειμμα πριν τη συνέχεια της σειράς. «Δεν θα κάναμε την ιστορία που κάνουμε, με τον τρόπο που την κάνουμε, αν δεν είχαμε αυτό το special. Δεν είναι κομμάτι της σειράς των τριών επεισοδίων».

Οι φαν της σειράς έχουν δει τον τελευταίο χρόνο την υπομονή τους να φτάνει στα όριά της, καθώς το τελευταίο επεισόδιο του «Sherlock» προβλήθηκε στις 12 Ιανουαρίου του 2014 και έκτοτε η σειρά «πάγωσε» λόγω των υποχρεώσεων των πρωταγωνιστών της στον κινηματογράφο και το θέατρο. Το νέο πλάνο θέλει το επεισόδιο να κυκλοφορεί στις αρχές του 2016, λίγο μετά τα Χριστούγεννα. Ο Moffat μάλιστα καθησύχασε τους φαν πως υπάρχει ήδη σχέδιο για την νέα τριπλέτα επεισοδίων, την 4η σεζόν του «Sherlock» δηλαδή, η οποία όμως μάλλον θα λυγίσει και τους πιο ψύχραιμους.

«Έχουμε ένα σχέδιο», είπε ο Moffat. «Βασικά κάναμε όλο το καστ να βάλει τα κλάματα λέγοντάς τους αυτό το σχέδιο».

Μέχρι, λοιπόν, να πλαντάξουμε όλοι στο κλάμα, απολαύστε το φανταστικό trailer για το special χριστουγεννιάτικο επεισόδιο του Sherlock παραπάνω.

Δημοφιλή