ΕΙΔΗΣΕΙΣ
09/10/2015 10:56 EEST | Updated 09/10/2015 10:56 EEST

H φωτογραφία μοντέλου της Victoria's Secret που προκάλεσε χιλιάδες σχόλια αλλά για όλους τους λάθος λόγους

Joel Ryan/Invision/AP
Model Alessandra Ambrosio displays a creation at the Victoria's Secret fashion show in London, Tuesday, Dec. 2, 2014. (Photo by Joel Ryan/Invision/AP)

Οk, αντιλαμβανόμαστε την «ανάγκη» του photoshop αλλά όπως έχουμε ξαναπεί- και ξαναγράψει- κάπου πρέπει να μπαίνουν και όρια. Αλλά όπως φαίνεται οι απασχολούμενοι στη βιομηχανία της ομορφιάς, της μόδας κοκ αδυνατούν να λάβουν το «μήνυμα» και όχι μόνο προβάλλουν έναν πρότυπο ομορφιάς που απλά δεν υπάρχει- ενώ δυστυχώς εκατομμύρια γυναίκες ανά τον κόσμο προσπαθούν να «πιάσουν» στα στάνταρτς των περιοδικών- αλλά συχνά εξευτελίζονται εξαιτίας κραυγαλέων υπερβολών.

Αυτό συνέβη και μια φωτογραφία της γνωστής εταιρείας Victoria Secret η οποία τώρα «σφυροκοπείται» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κυρίως στο Facebook. Ο λόγος; Στη φωτογραφία το photoshop πήγε τόσο μακριά ώστε να...«κόψει» βασικά σημεία από την ανατομία του μοντέλου προσφέροντας τελικά ένα απόκοσμο θέαμα.

Στη φωτογραφία που αναρτήθηκε στο Facebook, το μοντέλο εμφανίζεται να φορά ένα κυλωτάκι και από κάτω να υπάρχει η επιγραφή «Truly. Madly. Cheeky». Το πρόβλημα με τη φωτογραφία βέβαια είναι ότι το cheeky δεν υπάρχει στη φωτογραφία αφού τα οπίσθια της νεαρής «πετσοκόφτηκαν» - κυριολεκτικά- στο photosphop.

Truly. Madly. Cheeky. http://i.victoria.com/5JE

Posted by Victoria's Secret on Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2015

Τα σχόλια βέβαια στη σελίδα της εταιρείας και κάτω από τη φωτογραφία ήταν χιλιάδες και οι χρήστες...συνεχίζουν.