Εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη

Εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη
|
Eurokinissi

Στόχος εμπρηστικής επίθεσης έγινε το σπίτι του υπουργού Επικρατείας κ. Αλέκου Φλαμπουράρη στα Εξάρχεια.

Άγνωστοι εμφανίστηκαν στις 00.20 τα μεσάνυχτα στην οδό Βουλγαροκτόνου, περιέλουσαν με βενζίνη την εξωτερική ξύλινη πόρτα της οικίας Φλαμπουράρη και έβαλαν φωτιά. Το αποτέλεσμα ήταν να προκληθούν υλικές ζημιές στην πρόσοψη και στο μπαλκόνι.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι την ώρα της επίθεσης ο υπουργός δεν βρισκόταν εντός του σπιτιού.

Σε ανακοίνωσή του, ο κ. Φλαμπουράρης αναφέρει ότι «η επίθεση λάσπης με ψέματα και συκοφαντίες, που ξεκίνησαν διαπλεκόμενα ηλεκτρονικά και έντυπα ΜΜΕ, σε συνεργασία με αντιδραστικούς πολιτικούς κύκλους, είχε την πρώτη της «επιτυχία». Χθές το βράδυ έγινε τρομοκρατική επίθεση στο σπίτι μου, το οποίο επιχείρησαν να κάψουν με ένα μπιτόνι βενζίνη και φωτιά. Η επιλογή μου να κρατήσω μετριοπαθή στάση απέναντι στην επίθεση που δέχομαι έφτασε στα όριά της. Οι βουλευτές που ασχολούνται μαζί μου χωρίς κανένα απολύτως έρεισμα, συντονισμένοι με δημοσιογράφους και άλλα σκοτεινά συμφέροντα, θα πρέπει να συγκρατηθούν και να σταματήσουν αμέσως. Δεν μου αφήνουν πια κανένα περιθώριο παρά να καταφύγω στην ελληνική δικαιοσύνη προκειμένου να απολογηθούν γι΄αυτή την εκστρατεία συκοφάντησης».

«Η προσωπική στοχοποίηση, έδειξε γρήγορα το αποτέλεσμά της» , τονίζει η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, σε σχετική δήλωσή της.

Σημειώνει, ειδικότερα, ότι «η εγκληματική εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη, έρχεται σαν φυσική συνέχεια της συκοφαντικής εκστρατείας που διεξάγεται εναντίον του, από τα γνωστά κέντρα παραεξουσίας, τα οποία νοιώθουν σήμερα να απειλούνται».

«Στέλνουμε προς κάθε κατεύθυνση», υπογραμμίζει η κ. Γεροβασίλη,«το μήνυμα ότι καμία εκστρατεία λάσπης και καμία προβοκατόρικη ενέργεια δεν πρόκειται να σταματήσει το κυβερνητικό έργο».

Πήγαινε στην αρχική σελίδα