ΕΙΔΗΣΕΙΣ
22/11/2015 08:53 EET | Updated 22/11/2015 08:53 EET

Κυριάκος Μητσοτάκης: Να συγκληθεί η ΚΟ

Sooc

Άμεση σύγκληση της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ ζητεί ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης, στον απόηχο του εκλογικού φιάσκου που συγκλονίζει την παράταξη.

«Το Κόμμα σήμερα, από λάθος χειρισμούς, αντί να προσεγγίσει την κοινωνία βρέθηκε απέναντί της. Το διακύβευμα δεν είναι μόνον η ενότητα της Νέας Δημοκρατίας αλλά η επιβίωσή της.Ζητώ από τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη να συγκαλέσει άμεσα την Κοινοβουλευτική Ομάδα με τη συμμετοχή όλων των υποψηφίων Προέδρων για διαβούλευση ως προς τα ενδεδειγμένα επόμενα βήματα. Στις δύσκολες στιγμές που διανύουμε είναι σημαντικό να ακούσουμε τις απόψεις των βουλευτών για το πως θα αντιμετωπιστεί το τεράστιο πρόβλημα που δημιουργήθηκε».

«Ένα είναι σίγουρο: Η διαδικασία εκλογής Προέδρου βρίσκεται σε εξέλιξη και πρέπει να ολοκληρωθεί σύμφωνα με το Καταστατικό, ακόμα κι αν αυτό απαιτεί τη χρονική της παράταση προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφαλής διεξαγωγή της ψηφοφορίας και το αδιάβλητο του εκλογικού αποτελέσματος.Το οφείλουμε στα μέλη και τους φίλους του Κόμματος που μαζικά προσήλθαν στις κάλπες σήμερα για να βιώσουν αυτήν την τεράστια απογοήτευση. Τους ευχαριστώ από καρδιάς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μου για μαζική συμμετοχή».