ΕΙΔΗΣΕΙΣ
25/11/2015 08:10 EET | Updated 25/11/2015 08:10 EET

Μητσοτάκης: Χρειάζεται ενωμένη κεντροδεξιά. Έκκληση για μαζική συμμετοχή στις εκλογές για να επουλωθεί το «τραύμα» της Κυριακής

Eurokinissi

Σήμερα παρά ποτέ η χώρα χρειάζεται μια ισχυρή και ενωμένη κεντροδεξιά, δήλωσε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Ζούμε σε μια πολύ τεταμένη εποχή και σε μια τεταμένη περιοχή. Η έκρηξη μιας βόμβας, χθες, λίγα μέτρα έξω από τη Βουλή μας επιβεβαιώνει ότι η μάχη κατά της τρομοκρατίας, εγχώριας και διεθνούς, είναι συνεχής.  Η κατάρριψη ενός μαχητικού αεροσκάφους από την Τουρκία μας υπενθυμίζει ότι ζούμε σε μια περιοχή  με πολύ έντονες γεωπολιτικές αναταράξεις.Η σημερινή συζήτηση του προϋπολογισμού μας υπενθυμίζει ότι έχουμε μια κυβέρνηση που οδηγεί την οικονομία στη λάθος κατεύθυνση, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στον αφανισμό και τη χώρα στα βράχια» είπε σχτεικά. 

«Γι' αυτό σήμερα περισσότερο παρά ποτέ η χώρα χρειάζεται μια ισχυρή και ενωμένη κεντροδεξιά. Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου της ΝΔ θα προχωρήσουν το συντομότερο δυνατόν» τόνισε, καλώντας σε μαζική συμμετοχή προκειμένου να επουλωθεί το «μεγάλο τραύμα που άνοιξε στη Νέα Δημοκρατία το φιάσκο της περασμένης Κυριακής».