ΕΙΔΗΣΕΙΣ
26/11/2015 09:13 EET | Updated 26/11/2015 09:13 EET

Θεοδωράκης κατά Τσίπρα: «Τα δανεικά τέλος...Την ίδια απάτη δεν μπορείς να την κάνεις δύο φορές»

ASSOCIATED PRESS
Stavros Theodorakis, leader of the political party To Potami (The River) gestures as he talks during a news conference in central Athens, Wednesday, Jan. 21, 2015. To Potami was founded last February by Theodorakis, a Greek popular TV journalist. Weekend opinion polls showed Potami will be the third party.Greek voters go to the polls on Sunday as the popular left-wing Syriza party is poised to defeat conservative Prime Minister Antonis Samaras according the last opinion polls. (AP Photo/Lefteris Pitarakis)

Επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης με αφορμή το αίτημα για σύγκλιση του Συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών που ζήτησε ο κ. Τσίπρας από τον Προκόπη Παυλόπουλο

Σε ανάρτηση του στο facebook ο κ. Θεδοωράκης κάνει λόγο για «απάτη» από την πλευρά του κ. Τσίπρα και αναφέρει χαρακτηριστικά: «τα δανεικά τέλος».

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση του κ. Θεοδωράκη:

«Τα δανεικά τέλος

Θα σας θυμίσω τι είχα πει προεκλογικά για τον κ. Τσίπρα: Είναι ο άνθρωπος που τη μια μέρα θα σου ζητήσει δανεικά για να πάρει γάλα για το παιδί του και την άλλη μέρα θα σε καταγγείλει ότι του έδωσες λεφτά και πήγε και μέθυσε.

Το Ποτάμι βέβαια θα προσέλθει στη σύσκεψη αρχηγών αν την συγκαλέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Χωρίς όμως ψευδαισθήσεις. Ξέρουμε ότι το μόνο που επιδιώκει ο κ. Τσίπρας είναι η επανάληψη του ίδιου σεναρίου. Να συμφωνήσουμε στο πλαίσιο και να δώσει εκείνος το περιεχόμενο που θέλει. Ότι έγινε και με το Μνημόνιο του. Εμείς λέγαμε ότι πρέπει να σωθεί η χώρα με μεταρρυθμίσεις και μείωση του κομματικού κράτους και εκείνος έβαλε νέους φόρους αφήνοντας απείραχτες τις συντεχνίες και τα συμφέροντα. Μόνο που την ίδια απάτη δεν μπορείς να την κάνεις δύο φορές. Τουλάχιστον στους ίδιους ανθρώπους»