Ούτε ένα ούτε δύο: Δείτε τα τρία νέα trailer για την 6η σεζόν του Game of Thrones

Μια έκπληξη περίμενε σήμερα το πρωί του φαν του Game of Thrones καθώς πριν λίγες ώρες το HBO διέρρευσε τρία νέα teaser για την πολυαναμενόμενη 6η σεζόν της δημοφιλούς σειράς.

Και, χωρίς να θέλουμε να σας αγχώσουμε, τα πράγματα δεν δείχνουν και τόσο καλά για τους ήρωες. Ποιους από όλους, αναρωτιέστε; Όλους, βασικά.

Από ότι φαίνεται μαζί με τον χειμώνα έρχεται και ο πόλεμος στο Westeros και σύντομα θα πρέπει να καταλήξουμε στο πιο στρατόπεδο θα υποστηρίξουμε: τον Οίκο των Stark, τον Οίκο των Lannister ή τον Οίκο των Targaryen;

Κάθε ένα από τα νέα teaser βάζει στο επίκεντρο έναν από τους τρεις οίκους και, παρότι δεν βλέπουμε κάποια δράση, οι καμένες σημαίες τους που ανεμίζουν κουρελιασμένες σε ένα ερημωμένο σκηνικό πολέμου είναι αρκετές για να μας προκαλέσουν ανατριχίλες, άγχος και έναν κάποιο τρόμο. Επίσης κάθε βίντεο περιέχει και ένα σύντομο ηχητικό κομμάτι από κάποιον χαρακτήρα της σειράς, όπως τον Ramsay Bolton στο teaser του Οίκου Stark. Το μόνο που καταφέρνουν με αυτά που λένε, βέβαια, είναι να κάνουν την κατάσταση χειρότερη.

Δείτε τα παρακάτω και υπομονή (όλοι μας) μέχρι τις 24 Απριλίου όταν και το Game of Thrones επιστρέφει με τον έκτο κύκλο του.

Οίκος Stark

Ramsay Bolton: «Winterfell is mine. Come and see»

Οίκος Lannister

High Sparrow: «Every one of us is poor and powerless, and yet together, we can overthrow an empire»

Οίκος Targaryen

Ένας άντρας μιλά στη γλώσσα των Dothraki, αυτά που λέει όμως δεν είναι και τόσο όμορφα.