Καλά νέα για τη Ντένια: Σπάνιο αλλά ιάσιμο λέμφωμα βρήκαν οι γιατροί στη Βοστόνη

Καλά νέα για τη Ντένια: Σπάνιο αλλά ιάσιμο λέμφωμα βρήκαν οι γιατροί στη Βοστόνη
Ντένια Παράσχη - Έκκληση Βοήθειας / facebook

Τα πρώτα αισιόδοξα νέα άκουσαν η Ντένια Παράσχη και η οικογένειά της από τους γιατρούς του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Μασαχουσέτης (Massachusetts General Hospital) στη Βοστόνη, όπου έχει μεταφερθεί.

Όπως μεταδίδει η εφημερίδα Ημέρα Ζακύνθου, τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε την περασμένη Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016, επιτρέπουν στην οικογένεια να ελπίζει.

Μετά την αδυναμία της πρώτης βιοψίας να δώσει κάποιο συγκεκριμένο και οριστικό αποτέλεσμα, υποβλήθηκε σε δεύτερη πολύωρη χειρουργική επέμβαση λήψης δείγματος από τον Καθηγητή που την παρακολουθεί και την εξειδικευμένη ομάδα ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων.

Ο Καθηγητής ενημέρωσε τους δικούς της ότι τα αποτελέσματα κάνουν λόγο για σπάνιο αλλά ιάσιμο λέμφωμα σε δύσκολο σημείο.

Αυτό σημαίνει πως θα απαιτηθεί πολύμηνη πρωτοποριακή θεραπεία η οποία έχει ήδη ξεκινήσει μέσα στο νοσοκομείο και από τη μέχρι σήμερα εμπειρία έχει απόλυτη επιτυχία όπου εφαρμόστηκε.

Οι δυο πρώτες θεραπείες θα γίνουν εντός του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Μασαχουσέτης, ενώ μετά θα μεταφερθεί στο σπίτι των ομογενών που φιλοξενούν την οικογένειά της. Όσον αφορά τη συνέχιση των θεραπειών που θα διαρκέσουν συνολικά 4 μήνες θα απαιτηθεί η εισαγωγή της στο νοσοκομείο για 5 ημέρες κάθε μήνα.