ΕΙΔΗΣΕΙΣ
24/02/2016 09:19 EET | Updated 24/02/2016 09:20 EET

Mobile World Congress 2016: Πανηγύρι της τεχνολογίας στη Βαρκελώνη

ASSOCIATED PRESS
A man smiles as he uses a car racing simulator device during the Mobile World Congress Wireless show in Barcelona, Spain, Tuesday, Feb. 23, 2016. (AP Photo/Francisco Seco)

Τα βλέμματα του κόσμου της τεχνολογίας προσελκύει το Mobile World Congress 2016, το οποίο είναι σε εξέλιξη από τις 22 Φεβρουαρίου ως αύριο Πέμπτη στη Βαρκελώνη.

Στα highlights της έκθεσης περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, η παρουσίαση του Galaxy S7 και του S7 Edge από τη Samsung, το G5 της LG – που προκάλεσε αίσθηση χάρη στη δυνατότητα σύνδεσης ξεχωριστών modules («Friends») για επιπλέον λειτουργίες, το λανσάρισμα του ιδιαιτέρως ανθεκτικού (όπως είναι ο τομέας εξειδίκευσης της εταιρείας) Cat S60, με ενσωματωμένη θερμική κάμερα, και την παρουσίαση του Mi 5 από την Xiaomi (η οποία σημειώνει εξαιρετικά επιτυχή πορεία στην Κίνα και τις γύρω ασιατικές χώρες, ωστόσο δεν έχει ανακοινώσει ακόμα πότε θα καταστήσει τις συσκευές της διαθέσιμες στο καταναλωτικό κοινό των ΗΠΑ και της Ευρώπης).

Επίσης, ιδιαίτερο ενδιαφέρον προσελκύει ο τομέας της Εικονικής Πραγματικότητας (VR), με συσκευές όπως το Vive VR της HTC και η αντίστοιχη συσκευή της LG, 360 VR, καθώς και το Gear VR της Samsung.

Ακολουθούν εντυπωσιακά στιγμιότυπα από την έκθεση.

Photo gallery Mobile World Congress 2016 See Gallery