ΔΙΕΘΝΕΣ
09/03/2016 06:21 EET | Updated 09/03/2016 06:21 EET

Ισραηλινός-θύμα επίθεσης, έβγαλε το μαχαίρι από τον λαιμό του και σκότωσε τον θύτη του

AHMAD GHARABLI via Getty Images
Israeli emergency personnel and security forces gather at the scene of an attack outside Jerusalem's Old City's New Gate on March 9, 2016. Two Palestinians opened fire at a bus in Jerusalem before fleeing and shooting again outside the Old City, leaving one person seriously wounded, Israeli police said. / AFP / AHMAD GHARABLI (Photo credit should read AHMAD GHARABLI/AFP/Getty Images)

Ένας 40χρονος Ισραηλινός που δέχτηκε μαχαιριές από έναν Παλαιστίνιο στην πόλη Πετάχ Τίκβα κατάφερε να βγάλει το μαχαίρι από τον λαιμό του και να επιτεθεί με αυτό στον θύτη του, μεταδίδουν ισραηλινά μέσα ενημέρωσης.

Ο Yonatan Azarihab είχε δεχτεί αμέτρητες μαχαιριές από έναν Παλαιστίνιο τη στιγμή που συγκέντρωνε χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό από ένα κατάστημα στο κέντρο της πόλης, σε μια επίθεση που αργότερα χαρακτηρίστηκε τρομοκρατική.

Όταν κάποια στιγμή ο δράστης μαχαίρωσε τον 40χρονο Ισραηλινό στο λαιμό, ο τελευταίος φέρεται να έβγαλε μόνος το μαχαίρι από το σώμα του και στη συνέχεια να επιτέθηκε με αυτό στον Παλαιστίνιο. Σύμφωνα με τις αρχές, ο δράστης είναι νεκρός, ενώ Azarihab νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Η κατάστασή του είναι σταθερή.

Όπως ανέφερε ο Nati Ostri, εθελοντής διασώστης, στους Times του Ισραήλ, ο 40χρονος είχε πλήρως τις αισθήσεις του κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Υπενθυμίζουμε ότι οι επιθέσεις με μαχαίρι στο Ισραήλ αποτελούν καθημερινό φαινόμενο.

Sponsored Post