Η Meryl Streep είναι η χειρότερη τραγουδίστρια όπερας του κόσμου (και ίσως πάρει Όσκαρ για αυτό)

Η Meryl Streep μπορεί να παίξει τέλεια τα πάντα, αυτό είναι δεδομένο. Φαίνεται όμως πως με τον νέο της ρόλο έρχεται να μας αποδείξει πως μπορεί να είναι τέλεια ακόμα και όταν πρέπει να παίξει χάλια. Μπερδευτήκατε;

Στην νέα της ταινία η Streep υποδύεται την Florence Foster Jenkins, τη χειρότερη τραγουδίστρια όπερας του κόσμου. Το σενάριο είναι βασισμένο στην πραγματική ιστορία της Jenkins η οποία ήταν ακριβώς αυτό, η χειρότερη τραγουδίστρια όπερας παγκοσμίως. Μόνο που η ίδια ήταν τόσο παθιασμένη και αφοσιωμένη στη μουσική που πίστευε πως ήταν εξαιρετική στη δουλειά της.

Στο πλευρό της Streep στην ταινία βρίσκεται ο Hugh Grant, ο οποίος υποδύεται τον άκρως υποστηρικτικό σύζυγό της, καθώς και ο Simon Helberg (θα τον αναγνωρίσετε από το Big Bang Theory), που παίζει τον πιστό της πιανίστα, Cosme McMoon.

Το πρώτο trailer του «Florence Foster Jenkins» κυκλοφόρησε σήμερα και παρότι δεν μας αποκαλύπτει το «ταλέντο» της Jenkins/Streep, μπορείτε να ακούσετε ένα δείγμα των φωνητικών της δυνατοτήτων της πραγματικής Jenkins παρακάτω. Αν φοράτε ακουστικά, φροντίστε πρώτα να έχετε χαμηλώσει την ένταση του ήχου.

Νιώθετε κι εσείς πως πλησιάζει μια ακόμα υποψηφιότητα Α' Γυναικείου από την Ακαδημία για την Streep; Ναι, κι εμείς το ίδιο.