Αλεπουδάκι προσπάθησε να δοκιμάσει φυστικοβούτυρο και εντοπίστηκε σε νεκροταφείο με το δοχείο στο κεφάλι

Αλεπουδάκι προσπάθησε να δοκιμάσει φυστικοβούτυρο και εντοπίστηκε σε νεκροταφείο με το δοχείο στο κεφάλι
Facebook

Οι αλεπούδες είναι περιβόητες για την πονηριά τους και τον τρόπο που καταφέρνουν να κλέβουν αβγά και τρόφιμα από τους αγρότες, χωρίς να τις καταλαβαίνει κανείς. Το αλεπουδάκι όμως της φωτογραφίας φαίνεται ότι έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά του μέχρι να μοιάσει στα ενήλικα μέλη της οικογένειάς του. Και αυτό γιατί, όχι μόνο πιάστηκε επί το έργον, αλλά επειδή παραλίγο να τραυματιστεί σοβαρά όταν πήγε να δοκιμάσει λίγο φυστικοβούτυρο από ένα δοχείο που βρήκε ανοιχτό στον δρόμο του.

Η μικρή αλεπού είναι μόλις τριών εβδομάδων και βρέθηκε να περιπλανάται σε ένα νεκροταφείο της νότιας Αγγλίας με μια γυάλα με φυστικοβούτυρο στο κεφάλι. Καθώς δεν μπορούσε να δει μπροστά της, χτυπούσε το κεφάλι της πάνω στα μνήματα, προκαλώντας θόρυβο. Ευτυχώς, όπως μεταδίδει το BBC, περαστικοί εντόπισαν το φοβισμένο αλεπουδάκι και απελευθέρωσαν το κεφάλι του χρησιμοποιώντας, μεγαλώνοντας το άνοιγμα με έναν συρματοκόφτη.

Η μικρή αλεπού φιλοξενείται πλέον στο κέντρο προστασίας ζώων «Creatures in Crisis» και, παρόλο που είναι καλά στην υγεία του, θα αφεθεί ελεύθερο σε τρεις μήνες.