«Μαμά, θα πεθάνω», τα συγκλονιστικά sms θαμώνα από το μακελειό στο Ορλάντο

«Μαμά, θα πεθάνω», τα συγκλονιστικά sms θαμώνα από το μακελειό στο Ορλάντο

Τις στιγμές του τρόμου που έζησαν τα θύματα του Αφγανού Ομάρ Ματίν στο κλαμπ των ομοφυλόφιλων αποτυπώνονται στα παρακάτω sms, τα οποία μια άτυχη μητέρα έλαβε από τον γιο της.

Ο 30χρονος Eddie Justice βρισκόταν στο νυχτερινό κέντρο, όταν ο μακελάρης άνοιξε πυρ και ένιωσε την ανάγκη να επικοινωνήσει με την μητέρα του για να την ενημερώσει για τα όσα λάμβαναν χώρα, αλλά και να την αποχαιρετήσει.

Ο νεαρός ζήτησε αρχικά από τη μητέρα του, την Mina, να επικοινωνήσει με την αστυνομία και της εξήγησε ότι είχε κρυφτεί στις τουαλέτες του κλαμπ μαζί με άλλα άτομα, αναφέρει το BBC.

«Μαμά, σε αγαπώ. Υπάρχουν πυροβολισμοί στο κλαμπ. Κάλεσε την αστυνομία γρήγορα. Κάλεσέ τους μαμά. Τώρα είμαι στις τουαλέτες. Έρχεται. Θα πεθάνω», έγραψε. Ωστόσο, το μήνυμα που «πάγωσε» την μητέρα ήρθε λίγα λεπτά αργότερα, όταν ο γιος της έγραψε: «Έρχεται. Μας έχει, είναι εδώ μαζί μας».

Το τελευταίο μήνυμα του Eddie ήταν πως ο δράστης είναι τρομοκράτης και πως είναι μαζί τους στο μπάνιο. Η τραγική μητέρα στεκόταν έξω από το κλαμπ περιμένοντας να μάθει τι συνέβη στον γιο της.

Δημοφιλή