ΕΙΔΗΣΕΙΣ
26/07/2016 06:49 EEST

Οι πιο extreme ειδήσεις του 2016 μέχρι σήμερα

Yuri_Arcurs via Getty Images
Shot of a group of shocked-looking young man staring at a monitor in a dark roomhttp://195.154.178.81/DATA/i_collage/pi/shoots/783867.jpg

Το διαδίκτυο είναι ένας υπέροχος κόσμος. Ένας κόσμος, όπου οι ειδήσεις κάνουν τον γύρω του κόσμου μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα και άνθρωποι από κάθε σημείο της γης μπορούν να διαβάσουν ή να δουν τι γίνεται ακόμα και στην πιο μακρινή χώρα. Το 2016, μέχρι στιγμής είναι μία χρονιά που έχει πολλά και διαφορετικά γεγονότα, τα οποία ξεχώρισαν για πολλούς και διαφορετικούς λόγους.

Κάποιες από αυτές, κατάφεραν να γίνουν viral και να προκαλέσουν ποικίλα σχόλια. Ας δούμε ποιες ήταν οι πιο extreme ειδήσεις του 2016.

1. Το Instagram αλλάζει

Το Instagram έριξε την βόμβα ότι πρόκειται να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε τις φωτογραφίες στο Newsfeed μας και οι αντιδράσεις ήταν πολλές (και κυρίως αρνητικές). Ο νέος αλγόριθμος δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να βλέπουν φωτογραφίες, όχι με χρονολογική σειρά, αλλά ανάλογα με το πόσο δημοφιλείς είναι. Οι χρήστες, πάντως δεν χάρηκαν καθόλου με αυτά τα νέα.

2. Το μήνυμα της Jenifer Lopez στον Leonardo DiCaprio

Όταν η Jenifer Lopez στέλνει μήνυμα στον Leonardo DiCaprio, λέγοντάς του: «Γεια σου μωρό μου. Νομίζω πως έχω ανάγκη να ξεσκάσω λίγο. Έχεις να προτείνεις κάτι; Ενημέρωσέ με. Jlo. Ξέρεις, από τη γειτονιά. (σ.σ. Αναφορά στον στίχο του “Jenny from the block”)» και εκείνος της απαντάει: «Εννοείς απόψε, Boo Boo; Σε φάση, κλαμπ;» είναι αστείο. Όταν όλο αυτό γίνεται μπροστά στην κάμερα, είναι, απλά ξεκαρδιστικό.

3. Το «αστείο» meme με πρωταγωνιστή τον Wentworth Miller, του Prison Break

Το ίντερνετ, όπως είπαμε είναι ένας θαυμαστός κόσμος, αλλά έχει και τις κακές του στιγμές. Το «αστείο» meme με την αλλαγή στην εμφάνιση του πρωταγωνιστή του Prison Break ήταν μία από αυτές. Ο ίδιος απάντησε με ειλικρίνεια και συγκίνησε παγκοσμίως εξηγώντας τους λόγους που άλλαξε η εντυπωσιακή του εμφάνιση και γιατί δεν πρέπει ποτέ να είμαστε τόσο ρηχοί.

Today I found myself the subject of an Internet meme. Not for the first time. This one, however, stands out from the...

Posted by Wentworth Miller on Monday, March 28, 2016

4. Ένα Extreme Burger

Τι είναι καλύτερο από ένα απλό burger; Ένα extreme burger.

Καλύτερο από ένα extreme burger; Μα, φυσικά, δύο extreme burgers.

Δεν πρόκειται για σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αλλά για το νέο Extreme Cheese, από το Goody’s Burger House που έρχεται να απογειώσει τη γεύση και την απόλαυση του κλασσικού και αγαπημένου Cheeseburger. Απλά, Φέρε στο μυαλό σου το αγαπημένο σου burger των Goody’s Burger House και έπειτα φαντάσου το στην extra large εκδοχή του. Τέλειο; Το ακόμα καλύτερο όμως είναι ότι θα βρεις μια τεράστια ποικιλία, που θα σου πάρει το μυαλό. Εκτός από αυτό, μέχρι το τέλος Ιουλίου, μπορεί να επισκεφτεί κανείς τα Goody’s Burger House, και να απολαύσει το αγαπημένο του extreme burger, παίρνοντας και άλλο ένα burger ίσης ή μικρότερης αξίας εντελώς δωρεάν! Η προσφορά ισχύει μέχρι 7/8.

5. Η εκδίκηση του Peter Thiel

Ο Peter Thiel περίμενε υπομονετικά από το 2007 να πάρει εκδίκηση από την ιστοσελίδα Gawker, που ένας συντάκτης της είχε παραβιάσει την προσωπική του ζωή, γράφοντας ένα κείμενο με τίτλο «Peter Thiel is totally gay, people» (Ο Peter Thiel είναι εντελώς γκέι, παιδιά). Όταν, όμως, παρουσιάστηκε η ευκαιρία, το έκανε με τον πιο extreme τρόπο. Χρηματοδοτώντας την μήνυση του Hulk Hogan ενάντια στην εταιρεία, την οποία τελικά κέρδισε με αποτέλεσμα να χάσει η ιστοσελίδα 140 εκατομμύρια δολάρια.