Ειδησεις

Η Jennifer Lopez έστειλε ένα εντελώς γελοίο μήνυμα στον DiCaprio και αυτός απάντησε με τον πιο τέλειο τρόπο

The Late Late Show

Όλα αυτά συνέβησαν στο «Carpool Karaoke» του James Corden, μια ενότητα της δημοφιλούς εκπομπής του «The Late Late Show» που έχει γίνει πλέον η νέα μας αγαπημένη συνήθεια.

Στο νέο επεισόδιο του «Carpool Karaoke» ο Corden πήρε ως συνοδηγό του την Jennifer Lopez και, στον υποτιθέμενο δρόμο για τη δουλειά του, τραγούδησαν μαζί κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Jlo, έπιασαν κουβεντούλα για διάφορα θέματα (όπως την δήθεν ασφάλιση των οπισθίων της) και, κάποια στιγμή, αποφάσισαν να στείλουν μήνυμα στον Leonardo DiCaprio. Και ήταν ό,τι καλύτερο έχει συμβεί τελευταία στην τηλεόραση.

Ο Corden ζήτησε από τη διάσημη τραγουδίστρια να ρίξει μια ματιά στο -γεμάτο με τα τηλέφωνα του μισού Hollywood- κινητό της και έπειτα έστειλε ένα μήνυμα στον DiCaprio το οποίο έλεγε:

«Γεια σου μωρό μου. Νομίζω πως έχω ανάγκη να ξεσκάσω λίγο. Έχεις να προτείνεις κάτι; Ενημέρωσέ με. Jlo. Ξέρεις, από τη γειτονιά. (σ.σ. Αναφορά στον στίχο του “Jenny from the block”).

Όλο αυτό θα ήταν αρκετά αστείο από μόνο του, μέχρι που ο DiCaprio, μην έχοντας καταλάβει τι ακριβώς συνέβαινε (πόσο μάλλον πως το μήνυμα το είχε στείλει ο Corden και όχι η διάσημη φίλη του) απάντησε. Και απάντησε τέλεια.

«Εννοείς απόψε, Boo Boo; Σε φάση, κλαμπ;»

Όπως σχολίασε η Lopez, αφού διάβασε το μήνυμα «Υποθέτω πως θα βγω το βράδυ».

Δείτε το ξεκαρδιστικό απόσπασμα παρακάτω (η σκηνή με τον DiCaprio ξεκινά από το 9'36"):