Η Adele τραγουδά Spice Girls και ραπάρει μέσα σε ένα αυτοκίνητο

Η νέα συνέντευξη της Adele δεν είναι ακριβώς συνέντευξη αλλά η πιο διασκεδαστική βόλτα με αυτοκίνητο που έχετε κάνει ποτέ. Μπερδευτήκατε;

Η διάσημη τραγουδίστρια εμφανίστηκε στην εκπομπή του Βρετανού κωμικού, ηθοποιού και παρουσιαστή James Corden, «The Late Late Show», και πιο συγκεκριμένα στο κομμάτι της εκπομπής «Carpool Karaoke», όπου ο Corden παίρνει ως συνοδηγό του τον συνεντευξιαζόμενο και, μεταξύ άλλων, κάνουν καραόκε πάνω σε διάφορα τραγούδια.

Και, όπως θα περίμενε κανείς, η Adele δίνει για άλλη μια φορά ρέστα.

Το βίντεο ξεκινά με τον James να τηλεφωνεί στην Adele ενώ την περιμένει έξω από το σπίτι της, μιλώντας της με στίχους του «Hello».

Έπειτα βλέπουμε τους δύο διάσημους Βρετανούς να τραγουδούν και να κουνιούνται ρυθμικά υπό τους ήχους μεγάλων επιτυχιών της Adele όπως το «Someone Like You», το «Rolling In The Deep» και, φυσικά, το «Hello», ενώ στο ενδιάμεσο η τραγουδίστρια μιλά για την επικείμενη περιοδεία της, το πόσο μέθυσε μέσα στις γιορτές και... τα μαλλιά της.

Τίποτα όμως δεν μας είχε προετοιμάσει για τη στιγμή που η Adele τραγουδά το «Wannabe» των Spice Girls ή όταν αποκαλύπτει τις ικανότητές της στο ραπάρισμα. Δεν χρειάζονται άλλα λόγια, απλά απολαύστε τα επόμενα 15 λεπτά του βίντεο και αφήστε το να σας φτιάξει τη μέρα.

Εδώ μπορείτε να δείτε τις συναυλίες που θα δώσει η Adele στην Ευρώπη, σε περίπτωση που είστε αρκετά τυχεροί και καταφέρετε να παρευρεθείτε σε μία από αυτές -αν βρείτε εισιτήρια.