Ο Γκιγκς έστησε τον Ρονάλντο στον τοίχο!

Ο Γκιγκς έστησε τον Ρονάλντο στον τοίχο!
contra

Σε μία εντυπωσιακή αποκάλυψη φέρεται να προχώρησε ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, αναφορικά με τις σχέσεις του Ράιαν Γκιγκς με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, την εποχή που ήταν συμπαίκτες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Νορβηγός βετεράνος επιθετικός και νυν προπονητής της Μόλντε αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που δεν είχε έρθει στη δημοσιότητα και αποδεικνύει την ισχύ που είχε ο Ουαλός στα αποδυτήρια της ομάδας, ακόμα και έναντι ενός τόσο εξαιρετικού ταλέντου όσο ο Πορτογάλος.

Όπως έγραψε στο twitter ο συμπατριώτης του Σόλσκιερ και πρώην παρτενέρ του για ένα μικρό διάστημα στην εθνική ομάδα, Γιαν Άγκε Φιόρτοφτ, όλα συνέβησαν στη διάρκεια ενός πρωινού των «κόκκινων διαβόλων».

Ο Γκιγκς, ένας παίκτης που καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας του ποτέ δεν έδειξε δείγματα βίας, άρπαξε τον συμπαίκτη του και τον κόλλησε στον τοίχο, όταν τον είδε να κατεβαίνει στην αίθουσα κρατώντας ένα κουτάκι coca cola.

«Μην το ξανακάνεις ποτέ αυτό», του διεμήνυσε ο αρχηγός της αγγλικής ομάδας, στην προσπάθειά του επιβάλλει πειθαρχία στον νεαρό Πορτογάλο και να τον αναγκάσει να υπακούσει στον εσωτερικό κανονισμό της Γιουνάιτεντ, που προφανώς δεν επέτρεπε χαλαρότητα στις ομαδικές συγκεντρώσεις.

Πηγή contra.gr

Δημοφιλή