ΔΙΕΘΝΕΣ
07/08/2016 18:58 EEST | Updated 07/08/2016 19:06 EEST

Δεν είχε τα χρήματα να ταξιδέψει στο Ρίο και να δει τον γιο του στους Ολυμπιακούς ώσπου μία άγνωστη τον βοήθησε

Το να ταξιδέψει κανείς στο εξωτερικό είναι μία ακριβή υπόθεση. Το να χρειαστεί να ταξιδέψει στην πόλη όπου θα διεξαχθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι ακριβότερη- όχι μόνο για τους αθλητές που συμμετέχουν αλλά κυρίως για τους συγγενείς τους οι οποίοι θέλουν να τους δουν να αγωνίζονται από κοντά.

Ο Έλις Χιλ ανήκει στη δεύτερη κατηγορία. Ο γιος του, Ντάρελ είναι αθλητής Στίβου και φέτος θα δώσει τη δική του μάχη για ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο της Βραζιλίας.

darell hill

Ο γιος του Ντάρελ

Ο Έλις όμως, οδηγός ταξί της Uber, δεν μπορούσε να ταξιδέψει στο Ρίο και να δει το γιο του από κοντά. Όταν διηγήθηκε την ιστορία του σε μία πελάτισσά του, την Λιζ Γουίλοκ, εκείνη τον άκουσε με προσοχή και αποφάσισε να τον βοηθήσει αφού όπως δήλωσε και η ίδια σε συνέντευξή της στο περιοδικό People «οποιοδήποτε γονιός θα ήθελε να δει το παιδί του να αγωνίζεται στους Ολυμπιακούς».

Έτσι, η Γουίλλοκ αποφάσισε να ζητήσει μέσω του Gofundme τη βοήθεια των πολλών προκειμένου να συγκεντρώσει το απαιτούμενο ποσό το οποίο θα επέτρεπε στον Χιλ να πάει στη Βραζιλία.

darell hill

Η Λιζ Γουίλοκ και ο Έλις Χιλ

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε πολύ γρήγορα. Η καμπάνια μάλιστα για τη χρηματοδότηση του Χιλ στ Ρίο έγινε viral στα social media. Ακόμη και άλλοι αθλητές παρότρυναν το κοινό να βοηθήσει.

Έτσι ο Έλις Χιλ ήδη ταξιδεύει για το Ρίο και την Πέμπτη θα είναι στις κερκίδες και θα ζητωκραυγάζει για τον γιο του, Ντάρελ.