Ειδησεις

Έτοιμη για ψηλά η Στεφανίδη: Ένα άλμα και τελικός

contra

Αγώνας... προπόνησης αποδείχθηκε για την Κατερίνα Στεφανίδη ο προκριματικός του άλματος επί κοντώ. Περνώντας με την πρώτη προσπάθεια τα 4μ60, η κορυφαία Ελληνίδα του αγωνίσματος εξασφάλισε με άνεση τη συμμετοχή της στον τελικό και θα έχει την ευκαιρία να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται στην προσπάθεια για την κατάκτηση ενός μεταλλίου.

Η Στεφανίδη θ' αγωνιστεί ξανά την Παρασκευή.

Το όριο του προκριματικού πέρασαν άλλες έξι αθλήτριες. Οι Μπράντσο (Μεγ.Βρετανία), Ρίζιχ (Γερμανία), Σουρ (ΗΠΑ), ΜακΚάρτνι (Ν.Ζηλανδία), Σίλβα (Κούβα) και Στρουτζ (Γερμανία). Με επίδοση (4μ55) προκρίθηκαν επίσης οι Έιμπε (Καναδάς), Μπόιντ (Αυστραλία), Μπούχλερ (Ελβετία), Μόρις (ΗΠΑ) και Σούτεϊ (Σλοβενία)

Ο ελληνικός στίβος θα είχε διπλή εκπροσώπηση στον προκριματικό του επί κοντώ, αλλά ο χρόνος δεν ήταν σύμμαχος και η Νικόλ Κυριακοπούλου δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό της.

Να σημειωθεί ότι η Κατερίνα Στεφανίδη ήταν ένας μόνο από τους αθλητές που βοήθησε η εταιρεία Stoiximan, ως περήφανη χορηγός, και φρόντισε να είναι συνέχεια δίπλα του και να τον στηρίζει.

Πηγή contra.gr

Popular in the Community