ΕΙΔΗΣΕΙΣ
02/09/2016 13:03 EEST

Δείτε πώς η Amy Schumer «καταστρέφει» έναν σεξιστή θεατή που της ζητάει να «δείξει το στήθος της»

Πρόκειται για τη γυναίκα που έχει αποδείξει επανειλημμένως ότι δεν φοβάται να πει τη γνώμη της και να αποστομώσει με το δικό της μοναδικό τρόπο τα τρολ του διαδικτύου.

Ακόμα όμως και έτσι, φαίνεται πως υπάρχουν εκείνοι οι άνθρωποι που θα πλήρωναν για να την δουν, μόνο και μόνο για την μειώσουν. Ή να προσπαθήσουν τουλάχιστον. Γιατί η Amy Schumer δεν ανέχεται την παρενόχληση από όπου και εάν προέρχεται.

Ενώ βρισκόταν στη σκηνή, κατά τη διάρκεια του stand-up show της στη Στοκχόλμη, ένας άνδρας που βρισκόταν στο κοινό θέλησε να την διακόψει, φωνάζοντας: «Δείξε μας το στήθος σου!». Εδώ θα πρέπει να προσθέσουμε ότι αυτός ο πανέξυπνος «κύριος» φορούσε ένα μπλουζάκι που έγραφε «Αγαπάω τα Μ....ά». Υπέροχος.

Η ηθοποιός και κωμικός όμως δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσει αυτή την παρενόχληση να περάσει έτσι και βλέπουμε πώς αντιμετώπισε τον σεξιστή θεατή σε ένα βίντεο που ανέβασε η ίδια.

«Θα ήθελα ο τύπος που φώναξε “δείξε μας το στήθος σου” να έρθει εδώ πέρα. Δείξτε όλοι προς το μέρος του, για να ξέρω ποιος είναι,» είπε στο κοινό. Και το κοινό, έδειξε προς τον άνδρα.

«Μην μας κάνεις ντροπές τώρα, τι δουλειά κάνεις;», τον ρώτησε, και εκείνος απάντησε πως είναι στις πωλήσεις.

«Στις πωλήσεις;» απάντησε η Schumer. «Πώς πάει αυτό; Πάει καλά; Επειδή εμείς δεν έχουμε πειστεί. Αυτό είναι πολύ χαριτωμένο, αλλά αν φωνάξεις ξανά, τότε πρόκειται να φωνάξεις “δείξε μας το στήθος σου” σε ανθρώπους στο parking, επειδή θα σε πετάξω έξω, μαλάκα. Μην τον πετάξετε έξω, απλά κοιτάξτε τον καλά, πείτε μου εάν πρόκειται να δείτε έναν μαλάκα πιο φοβισμένο από αυτόν τον τύπο... Θα δείξω το στήθος μου όποτε εγώ το θελήσω,» κατέληξε.

Ωστόσο, ο άνδρας φώναξε και δεύτερη φορά και έτσι η Schumer ζήτησε να τον βγάλουν έξω, με εκείνον να απαντάει ότι: «Ετοιμαζόμουν να φύγω όπως και να έχει». Ναι, σίγουρα.

Η κωμικός του απάντησε με τη σειρά της: «Θα μας λείψεις τόσο πολύ. Εμένα ήδη μου λείπεις,» και ζήτησε από το κοινό να χειροκροτήσει εάν πιστεύει ότι πρέπει να τον διώξουν.

Και έτσι, κάποιος θα το σκεφτεί πολύ την επόμενη φορά που θα θελήσει να κάνει κάτι τέτοιο, όχι μόνο στην Amy Schumer, αλλά και σε κάθε γυναίκα. Γιατί εάν το κάνει, ελπίζουμε να του απαντήσει με τον ίδιο, αποστομωτικό τρόπο.

Sponsored Box