ΕΙΔΗΣΕΙΣ
29/09/2016 05:02 EEST | Updated 29/09/2016 05:02 EEST

Ο «φαρσέρ» που επιτέθηκε στην Gigi Hadid φίλησε τα οπίσθια της Κιμ Καρντάσιαν στο Παρίσι

Ο Ουκρανός αυτοαποκαλούμενος φαρσέρ Seduik «ξαναχτύπησε» στο Παρίσι και αυτή τη φορά θύμα του ήταν η Κιμ Καρντάσιαν.

Χθες, Τετάρτη, στα πλαίσια της εβδομάδας μόδας του Παρισιού, ήταν έτοιμη να εισέλθει στο εστιατόριο «L’Avenue» όπου θα δειπνούσε. Παρά την ισχυρή παρουσία αστυνομικών στο σημείο, ο φαρσέρ Sediuk κατάφερε να την πλησιάσει και να φιλήσει τα πολυφωτογραφημένα οπίσθιά της μπροστά στις κάμερες. Η αντίδραση της Καρντάσιαν και των σωματοφυλάκων ήταν άμεση και ο Sediuk απομακρύνθηκε από το σημείο.

Ο Ουκρανός πρώην δημοσιογράφος είχε απασχολήσει πρόσφατα τα μέσα ενημέρωσης, όταν προσπάθησε να αρπάξει από τον δρόμο το μοντέλο Gigi Hadid. Η κίνηση αυτή θα ήταν ιδιαίτερα σοκαριστική για μια γυναίκα που θα ήταν αναμενόμενο να απαντήσει με γροθιές. Όπως και έπραξε η ίδια η Hadid. Μόνο που δεν ήταν λίγα περιοδικά και οι ιστοσελίδες που την κατηγόρησαν ότι αντέδρασε «υπερβολικά» στην «αγάπη» που της έδειξε ένας φαν της.

Η περίπτωση του Sediuk έχει αποτελέσει αφορμή για να ανοίξει η συζήτηση γύρω από τα όρια της φάρσας και κατά πόσο ορισμένες περιπτώσεις θα μπορούσαν να αντιμετωπιστούν ως απρόκλητες επιθέσεις. Στην περίπτωση της Κιμ Καρντάσιαν θα είχε ενδιαφέρον να δούμε εάν το φιλί θα αντιμετωπιστεί ως σεξουαλική παρενόχληση ή ως ένα αθώο πείραγμα προς μια διάσημη τηλεπερσόνα.

Sponsored Post