Ο πατέρας της «Eleven» από το Stranger Things έκανε έξαλλους τους μισούς ατζέντηδες του Hollywood

WEST HOLLYWOOD, CA - SEPTEMBER 17:  Actress Millie Bobby Brown arrives at the BBC America BAFTA Los Angeles TV Tea Party at The London Hotel on September 17, 2016 in West Hollywood, California.  (Photo by Gregg DeGuire/WireImage)
WEST HOLLYWOOD, CA - SEPTEMBER 17: Actress Millie Bobby Brown arrives at the BBC America BAFTA Los Angeles TV Tea Party at The London Hotel on September 17, 2016 in West Hollywood, California. (Photo by Gregg DeGuire/WireImage)

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο γονιός κάποιου παιδιού-θαύματος του Hollywood αποφασίζει να το παίξει μάνατζερ του ταλαντούχου απογόνου του και να αναλάβει τον έλεγχο της καριέρας του. Έχουμε δει αρκετά τέτοια παραδείγματα όλα αυτά τα χρόνια, άλλα επιτυχημένα και άλλα κανονικά βατερλό. Η περίπτωση του πατέρα της Millie Bobby Brown, ωστόσο, είναι κάτι διαφορετικό. Και κάπως παράξενο.

Ο Robert «Bobby» Brown, πατέρας της «Eleven» από τη σειρά-φαινόμενο της χρονιάς «Stranger Things», είτε κατάλαβε εντελώς λάθος τον τρόπο που λειτουργούν τα πράγματα στο Hollywood είτε πιστεύει πως θα είναι ο άνθρωπος που θα τα αλλάξει -αν ισχύει η δεύτερη περίπτωση, καλή τύχη Robert.

Καθώς η Millie Bobby Brown δεν έχει ακόμα ατζέντη, ο πατέρας της ζήτησε από πέντε διαφορετικές εταιρείες να του κάνουν προτάσεις για την εκπροσώπηση της κόρης του, θέτοντας ως όριο το ποσό των $100.000. Κοινώς, είπε σε πέντε μεγάλες εταιρείες εκπροσώπησης σταρ πως, αν θέλουν να μανατζάρουν την κόρη του, θα πρέπει να της (του) δώσουν τουλάχιστον $100.000.

Το πρόβλημα με αυτή την κίνηση δεν είναι πως είναι παράνομη, ο Brown είχε κάθε δικαίωμα να την κάνει. Το πρόβλημα είναι πως κάτι τέτοιο δεν έχει ξανασυμβεί.

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, ένας εκπρόσωπος του Brown δήλωσε πως όντως ο πατέρας της ηθοποιού είχε τις άνωθεν απαιτήσεις, αλλά μόνο και μόνο επειδή «ήταν μια κακή συμβουλή από κάποιον εκτός της βιομηχανίας, ο οποίος όμως αστειευόταν».

Κάτι που θα μπορούσε όντως να ισχύει, καθώς ο Brown έχει επαφές με αθλητικούς μάνατζερ από τη Μεγάλη Βρετανία. Στην αθλητική βιομηχανία της Αγγλίας είναι συνηθισμένο να ζητούνται εκ των προτέρων μεγάλες αμοιβές για ταλαντούχους νεαρούς αθλητές. Επίσης, η οικογένεια του Brown ήταν στα όρια της χρεωκοπίας πριν η Millie κερδίσει το ρόλο στο «Stranger Things» και αλλάξει ριζικά τη ζωή της οικογένειάς της. Βάσει όλων αυτών λοιπόν, ίσως υπάρχει μια λογική στο αίτημα του Brown, ο οποίος πιθανών να ήθελε να εξασφαλίσει το μέλλον της κόρης του και των υπολοίπων μελών της οικογένειάς του, τώρα που η τύχη τους έχει αλλάξει.

Αυτό, ωστόσο, δεν αλλάζει το γεγονός πως αρκετοί ατζέντηδες στο Hollywood τον βλέπουν με μισό μάτι πλέον. Ελπίζουμε μόνο αυτή η αφελής του κίνηση να μην επηρεάσει το μέλλον της φανταστικής κόρης του.