ΔΙΕΘΝΕΣ
21/11/2016 05:14 EET | Updated 21/11/2016 05:14 EET

Τι τρώνε οι στρατιώτες ανά τον κόσμο. Τα γεύματα εκστρατείας σε ένα βίντεο

YouTube Gundog4314

Ένα βίντεο στο YouTube μας δείχνει τι τρώνε οι στρατιώτες ανά τον κόσμο. Πρόκειται για τα έτοιμα γεύματα που δίνουν στους άντρες των ένοπλων δυνάμεων ότι πηγαίνουν σε εκστρατεία ή σε ασκήσεις.

Τα γεύματα διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα. Για παράδειγμα στον Καναδά τους δίνουν κοτόπουλο με κανελόνια, σοκολάτα, μαύρο ψωμί, ενώ στην Ιαπωνία το γεύμα περιλαμβάνει ρύζι με χοιρινό.

Στη Νορβηγία το μενού έχει κοτόπουλο τίκα μασάλα, ένα ενεργειακό ποτό, σοκολάτα, μπάρα πρωτεΐνης, αλλά και ψωμί ολικής με μαρμελάδα, σκόνη για ζεστή σοκολάτα, καφές και τσίχλα μέντα. Πρόκειται για ένα γεύμα 1.200 θερμίδων.

Στη Γερμανία το γεύμα έχει απ΄όλα τα καλά. Ενεργειακό ποτό με την ονομασία Fantasie, καφές, ψωμί, μπισκότα, τσάι, ζάχαρη, σοκολάτα, κράκεράκια, μους φρούτων, κρέας, τόφου του οποίου η γεύση μοιάζει απίστευτα με αυτή του κρέατος, χάμπουργκερ.

Στη Σουηδία τρώνε κοτόπουλο οριεντάλ με κους κους, φασόλια, πατάτες και διάφορα άλλα συνοδευτικά. Επίσης το πακέτο περιέχει ενεργειακή μπάρα, φυστικοβούτηρο, σοκολάτα, ψωμί ολικής άλεσης. Πρόκειται για ένα γεύμα 1.300 θερμίδων.

Στην Ιαπωνία το γεύμα είναι πιο απλό. Μοσχάρι με κάρυ και λευκό ρύζι.

Στην Εσθονία οι στρατιώτες τρώνε κοτόπουλου με το ζουμί του και το κλασσικό γκούλας μοσχαράκι κατσαρόλας, αποξηραμένα φρούτα, κρακεράκια, καφέ.

Στη Σινγκαπούρη το γεύμα είναι λιτό. Κοτόπουλο με ρύζι μασάλα, νούντλς και κάποιου είδους επιδόρπιο από φυστίκια.

Για άλλες χώρες δείτε τα βίντεο που ακολουθούν από τον Gundog4314

Sponsored Post