«Το πάρτι της χρονιάς»: Χιλιάδες καλεσμένοι στην Quinceañera 15χρονης

«Το πάρτι της χρονιάς»: Χιλιάδες καλεσμένοι στην Quinceañera 15χρονης
Facebook

Χιλιάδες άνθρωποι παρευρέθηκαν στο πάρτι μιας 15χρονης Μεξικανής, όταν οι γονείς της δημοσίευσαν μια ανοιχτή πρόσκληση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Ρούμπι Ιμπάρα Γκαρσία διοργάνωσε μια «Quinceañera», δηλαδή μια γιορτή για το πέρασμα προς την ενηλικίωσή της, όπως συνηθίζεται στο Μεξικό. Μόνο που αντί να προσκαλέσει μόνο τους στενούς φίλους και συγγενείς της, τιμήθηκε από χιλιάδες ανθρώπους. Στο Facebook, είχαν δηλώσει μάλιστα συμμετοχή 1,2 εκατομμύρια άνθρωποι.

Η νεαρή Ρούμπι δεν είναι ηθοποιός ή τραγουδίστρια, όμως φαίνεται πως είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην κοινότητα Λα Τζόγια στο κεντρικό Μεξικό όπου διαμένει. Οι γονείς της είχαν σχεδιάσει διαφημιστικές αφίσες με ιδιαίτερα βουκολικά στοιχεία, τις οποίες διαμοίρασαν σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι παρευρισκόμενοι συγκεντρώθηκαν σε ένα αχανές κτήμα που φαίνεται να ανήκει στην οικογένεια και δοκίμασαν παραδοσιακά εδέσματα που σερβιρίστικαν σε πλαστικά πιάτα. Πλήθος φωτορεπόρτερ βρέθηκαν στο σημείο για να καλύψουν την εκδήλωση, ενώ η Ρούμπι εμφανίστηκε φορώντας ένα κατακκόκινο φόρεμα και μια τιάρα.

Το αποκαλλούν «πάρτι της χρονιάς» και όχι αδίκως. Φωτογραφίες από το σημείο δείχνουν ότι το πάρτι θύμιζε περισσότερο με επαρχιακό πανηγύρι, με ολόκληρη τους παρευρισκόμενους να φορούν είτε επίσημη ενδυμασία, είτε καουμπόικες στολές και να τρώνε κάτω από τέντες που είχαν παραταχθεί στο κέντρο του κτήματος.

Δημοφιλή