ΕΙΔΗΣΕΙΣ
27/12/2016 08:33 EET | Updated 27/12/2016 11:05 EET

Λίγο πριν τελειώσει το 2016, η Kylie Jenner πρωταγωνιστεί στο πιο σέξι βίντεο της χρονιάς

vimeo

Η Kylie Jenner, η μικρότερη αδερφή της Kim Kardashian προτιμά να κρατά λίγο πιο χαμηλό προφίλ σε σχέση με τις αδερφές της. Έχει την δική της συλλογή με καλλυντικά, με σήμα κατατεθέν τα χείλη της, που είχαν γίνει θέμα συζήτησης όταν μεγάλωσαν μέσα σε μία νύχτα, αγοράζει ακίνητα ως επένδυση και ο σύντροφός της, ο ράπερ Tyga, έχει ένα παιδί με την τωρινή σύντροφο του ετεροθαλή αδερφού της Jenner, Blac Chya (ναι είναι κάπως μπλεγμένο, το γνωρίζουμε).

Όπως καταλαβαίνετε, η ζωή της, μόλις 19 ετών, Kylie Jenner δεν μπορεί να είναι μία τυπική ζωή μίας κοπέλας στην ηλικία της. Αυτός είναι και ο λόγος που το βίντεο, που πρωταγωνιστεί η ίδια και έκανε πρεμιέρα αποκλειστικά στο W Magazine την ημέρα των Χριστουγέννων, δεν μας κάνει και τόσο εντύπωση.

Το βίντεο, που γυρίστηκε χωρίς να υπάρχει καμία συγκεκριμένη αφορμή (ή αιτία) γυρίστηκε από την φωτογράφο Sasha Samsonova και είχε ως μοναδικό σκοπό να είναι ένα «μικρό δώρο έκπληξη για τον κόσμο» την ημέρα των Χριστουγέννων, δείχνει την Jenner σε μερικές αρκετά ερωτικές σκηνές μαζί με τον σύντροφό της. Αν και είναι αρκετά προκλητικό, τόσο η μουσική, όσο και η παρουσία της Jenner δίνουν έναν καλαίσθητο χαρακτήρα στο βίντεο.

Με λίγα λόγια χάρισε σε όλους τους θαυμαστές της, ίσως το πιο σέξι βίντεο της χρονιάς, χωρίς να είναι υπερβολικό, αντάξιο των φωτογραφήσεων και των βίντεο που έχουν κάνει κατά καιρούς οι διάσημες αδερφές της.

Sponsored Post