Μεθυσμένος πιλότος στην Ινδονησία παραλίγο να πετάξει αεροπλάνο με 154 επιβάτες

Μεθυσμένος πιλότος στην Ινδονησία παραλίγο να πετάξει αεροπλάνο με 154 επιβάτες

Εάν είσαι πιλότος και εμφανίζεσαι στη δουλειά μεθυσμένος τότε σίγουρα τα πράγματα δεν πρόκειται να πάνε καλά για σένα...

Αυτό όμως φαίνεται πως για κάποιο περίεργο λόγο δεν το είχε στο μυαλό του ο Tekad Purnawas, πιλότος της Ινδονησιακής αεροπορικής εταιρείας χαμηλού κόστους Citilink. Σε ένα βίντεο που έχει γίνει όπως είναι φυσικό viral τον βλέπουμε να περνάει τον έλεγχο του αεροδρομίου με δυσκολία, αφού παραπατάει από το μεθύσι. Τρεις υπάλληλοι τον βοηθούν μάλιστα να μαζέψει τα πράγματα του, αφού ο ίδιος πραγματικά δεν είναι σε θέση να το κάνει.

Το απίστευτο είναι ότι ο πιλότος κατάφερε να μπει μέσα στο πιλοτήριο του αεροπλάνου, όπου έκανε μία ακατανόητη ανακοίνωση στους επιβάτες, καθώς ετοιμαζόταν να πετάξει το Airbus A320 στην Τζακάρτα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, πολλοί επιβάτες αποφάσισαν να εγκαταλείψουν το αεροπλάνο μόλις υποψιάστηκαν ότι ο πιλότος ήταν μεθυσμένος, σύμφωνα με την Jakarta Post.

Τελικά ο μεθυσμένος πιλότος αντικαταστάθηκε από έναν άλλο και η πτήση αναχώρησε με μία ώρα καθυστέρηση.

Η εταιρεία από την πλευρά της ανακοίνωσε ότι αντιμετωπίζει το συμβάν με απόλυτη σοβαρότητα, καθώς και ότι ο πιλότος είναι ακατάλληλος για τη θέση. Προς το παρόν, έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα.

Δημοφιλή