Ο Robbie Williams ψάχνει για αντισηπτικό αφού πιάνει το κοινό του (και γίνεται το πρώτο meme του 2017)

Twitter

Το 2017 μπορεί να μην άρχισε καλά για την Mariah Carey, αλλά δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για τον Robbie Williams, ο οποίος με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο κατάφερε να γίνει viral με μία και μοναδική κίνηση.

Κατά τη διάρκεια των εορτασμών για τον νέο χρόνο στο Λονδίνο, ο διάσημος καλλιτέχνης τραγουδούσε το γνωστό κομμάτι «Auld Lang Sein» για το «Robbie Rocks Big Ben Live» στο BBC One, ενώ την ίδια στιγμή είχε έπιανε τα χέρια του κοινού.

Mόλις όμως βρέθηκε επάνω στη σκηνή, ο Williams έκανε μία κίνηση που τους άφησε όλους άφωνους: Έβαλε αμέσως στα χέρια του αντισηπτικό χεριών και ενώ τα καθάριζε πήρε και μία απόλυτη έκφραση αηδίας.

Ωστόσο, ο τραγουδιστής είναι γνωστός για το ανατρεπτικό και αιρετικό του χιούμορ και μπορεί εύκολα κάποιος να υποθέσει ότι το όλο σκηνικό ήταν απλώς ένα από τα ιδιαίτερα «αστεία του».

Και όπως ήταν φυσικό, η στιγμή που καταγράφηκε ζωντανά έχει αρχίσει ήδη να γίνεται meme στο Ίντερνετ, με κάποιους να λένε πως πολύ απλά συνοψίζει τα όσα νιώθουν για το 2016, ενώ άλλοι την αποκαλούν ήδη μια από τις καλύτερες του 2017.

Robbie, πότε δεν μας απογοητεύεις.