ΔΙΕΘΝΕΣ
31/01/2017 14:17 EET | Updated 31/01/2017 14:17 EET

Πρίγκιπας Κάρολος: Λησμονούμε τα μαθήματα του Ολοκαυτώματος

JUSTIN TALLIS via Getty Images
Britain's Prince Charles, Prince of Wales leaves after attending a Christmas Day church service at St Mary Magdalene Church in Sandringham, Norfolk, eastern England on December 25, 2016. / AFP / Justin TALLIS (Photo credit should read JUSTIN TALLIS/AFP/Getty Images)

Υπαινιγμούς ότι η κυβέρνηση Ντόναλντ Τραμπ θυμίζει την Ναζιστική Γερμανία άφησε ο Πρίγκιπας Κάρολος.

Μιλώντας στο Ετήσιο δείπνο της βρετανικής ΜΚΟ «World Jewish Relief», ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου δήλωσε ότι τα μαθήματα του Ολοκαυτώματος έχουν αρχίσει να λησμονούνται, μια δήλωση που δεν θα μπορούσε παρά να συνδεθεί με το διάταγμα Τραμπ για την απαγόρευση εισόδου στους πολίτες εννέα μουσουλμανικών χωρών.

«Στην ζωή μου, πάντοτε προσπαθούσα να υπερβώ τα όρια της πίστης και της κοινότητας. Προσπαθούσα να δώσω ένα χέρι βοηθείας όπου υπήρχε ανάγκη», σημείωσε.

Υπενθυμίζουμε ότι δημοσιεύματα ήθελαν τον Τραμπ και τον Κάρολο να εμπλέκονται σε μια διπλωματική διένεξη σχετικά με την κλιματική αλλαγή. Ακόμα, πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει και πρόταση να μην συναντηθεί ο Τραμπ με τον πρίγκιπα και διάδοχο του βρετανικού θρόνου όταν ο πρώτος επισκεφτεί την Βρετανία.