Τώρα έχουμε ολόκληρη τη φωτογράφηση της εγκυμονούσας Beyonce

Το βράδυ της Τετάρτης συνέβη κάτι που κανείς δεν περίμενε αλλά, από ότι φάνηκε, οι περισσότεροι χρειάζονταν για να νιώσουν καλύτερα μέσα σ' αυτή τη δύσκολη εποχή για την ανθρωπότητα: η Beyonce ανακοίνωσε πως είναι ξανά έγκυος, και μάλιστα με δίδυμα.

Οι αντιδράσεις ήταν πολλές και έρχονταν ανά χιλιάδες μέσω των κοινωνικών δικτύων, με τους φαν της Queen Bey να έχουν πέσει σε βαθιά παράκρουση, τους διάσημους να χάνουν τη ψυχραιμία τους και να γράφουν ενθουσιώδη στάτους σαν μικρά παιδιά και τη πλειονότητα του υπόλοιπου κόσμου να περνά λίγα λεπτά απλής, αγνής διασκέδασης (και ευτυχίας γιατί όχι, είναι ωραίο πράγμα τα παιδιά) μακριά από τις όποιες ειδήσεις σχετικά με τις νέες φρικαλεότητες του Donald Trump.

Μη στεναχωριέστε όμως, η ανακοίνωση της Beyonce δεν ήταν ένα μικρό όνειρο που πέρασε και πάει, καθώς εκτός από ποπ σταρ και μαμά τριών, πλέον, παιδιών, η Yonce είναι και μια πανέξυπνη επιχειρηματίας. Νομίζατε πως θα έμενε στη δημοσίευση μιας και μόνο φωτογραφίας; Μήπως νομίζατε πως είχε βγάλει μία και μόνο φωτογραφία με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα; Φυσικά και όχι και οι φαν της, αυτά τα τσακάλια, ήταν οι πρώτοι που έσπευσαν να αναρτήσουν στα κοινωνικά δίκτυα τις νέες φωτογραφίες που διέρρευσαν στην πορεία από τη φωτογράφηση της εγκυμονούσας Beyonce (φυσικά και υπήρξε ολόκληρη φωτογράφηση), οι οποίες αργότερα δημοσιεύθηκαν και από τους επίσημους λογαριασμούς της τραγουδίστριας.

Στις νέες φωτογραφίες βλέπουμε τη σταρ σε διάφορες πόζες με την κοιλιά της σε πρώτο πλάνο, ενώ σε κάποιες από αυτές μοιράζεται το κάδρο με την κόρη της, Blue Ivy. Γιατί, αν δεν το κάνει η Beyonce που αλλάζει ρόλους, στυλ και περσόνες όποτε θέλει ανάλογα με την περίσταση και μάλιστα με τον πιο ενδιαφέρον και εντυπωσιακό τρόπο, τότε ποιος θα το κάνει;