Ειδησεις

Η Kate Winslet έχει κάτι πολύ σημαντικό να πει σε όλους όσους την κορόιδευαν για τα κιλά της

LONDON, ENGLAND - MARCH 22: Kate Winslet speaks during WE Day UK on March 22, 2017 in London, United Kingdom. (Photo by Samir Hussein/WireImage)
LONDON, ENGLAND - MARCH 22: Kate Winslet speaks during WE Day UK on March 22, 2017 in London, United Kingdom. (Photo by Samir Hussein/WireImage)
Samir Hussein via Getty Images

Η Kate Winslet μίλησε για την αξία της ως άνθρωπος και πως προσπάθησε να κυνηγήσει τα όνειρά της, μετά από χρόνια bullying στο σχολείο, σε ομιλία που έδωσε στην φιλανθρωπική εκδήλωση WE Day UK στο Λονδίνο

Η Winslet αναφέρθηκε στο γεγονός ότι στο σχολείο που την κορόιδευαν για το βάρος της και μετά πήρε τον ρόλο της Rose στον Τιτανικό.

«Με φώναζαν “μπόγο”. Με πείραζαν που θέλω να γίνω ηθοποιός. Με κλείδωσαν σε μία ντουλάπα. Γελούσαν μαζί μου. Ένιωθα ήταν δεν ήμουν αρκετά καλή. Ότι δεν είχα την σωστή εμφάνιση. Δεν ήμουν αυτό που κάποιος θα έλεγε ως “τέλειο”. Δεν είχα το τέλειο σώμα και σπάνια θα άκουγα κάτι θετικό», είπε η Winslet πάνω στην σκηνή του Λονδίνου.

Στην συνέχεια, όμως, τόνισε ότι δεν ήθελε να τίποτα να παραδώσει τα όπλα και να μην κυνηγήσει τα όνειρά της. «Πολέμησα. Έπρεπε να αγνοήσω τα αρνητικά σχόλια. Έπρεπε να πιστέψω στον εαυτό μου. Έπρεπε να είμαι ανώτερη από όλα αυτά και να δουλέψω σκληρά. Πρέπει να είσαι άτρωτος για να κάνεις αυτό που αγαπάς και να πιστέψεις ότι το αξίζεις. Και μερικές φορές αυτό είναι το πιο δύσκολο πράγμα».

«'Ελεγα στον εαυτό μου “Είναι ο κόσμος έτοιμος για εμένα;”. Συνέχιζα να εργάζομαι σκληρά και να προσπαθώ όσο περισσότερο μπορώ και τότε μία μέρα πήρα τον ρόλο της Rose στον Τιτανικό. Ο λιγότερο πιθανός υποψήφιος, η Kate από το κατάστημα με τα σάντουιτς στην πόλη Reading ξαφνικά να πρωταγωνιστεί σε μία από τις μεγαλύτερες ταινίες που έγιναν ποτέ», σημείωσε η Winslet.

«Αποφάσισα απλά να μην ακούω όταν έλεγαν ότι το σώμα μου δεν ήταν κατάλληλο. Αυτή είμαι. Ο αληθινός εαυτός μου. Η Kate από το Reading. Και τότε κοίταξα τον καθρέφτη, πήρα μια βαθιά ανάσα και είπα στον εαυτό μου: “Βγες εκεί έξω και κυνήγησέ το.», κατέληξε η διάσημη ηθοποιός.

Popular in the Community