ΔΙΕΘΝΕΣ
02/04/2017 10:24 EEST | Updated 02/04/2017 10:26 EEST

H Pamela Anderson εκφράζει την «αγάπη» της για τον Julian Assange στο blog της

LONDON, ENGLAND - MARCH 30:  Pamela Anderson seen arriving at the Ecuadorian Embassy to visit her friend Julian Assange on March 30, 2017 in London, England.  (Photo by Neil Mockford/GC Images)
Neil Mockford via Getty Images
LONDON, ENGLAND - MARCH 30: Pamela Anderson seen arriving at the Ecuadorian Embassy to visit her friend Julian Assange on March 30, 2017 in London, England. (Photo by Neil Mockford/GC Images)

Μέσα από ένα κείμενο που δημοσίευσε στο blog της, η Pamela Anderson εκφράζει την «αγάπη της» για τον Julian Assange, αποκαλώντας τον «τον πιο διάσημο πρόσφυγα της εποχής μας».

Γράφει μάλιστα ότι η σχέση της με τον ιδρυτή του Wikileaks «δεν είναι μυστικό» και ότι είναι ένας από τους «αγαπημένους της ανθρώπους».

Όπως αναφέρει το BBC, η αποκαλυπτική δήλωση έρχεται 5 μήνες αφότου η 49χρονη ηθοποιός εθεάθη να πηγαίνει φαγητό στον 45χρονο Assange στην πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο, όπου ζει εδώ και σχεδόν πέντε χρόνια. Έχει βρει εκεί άσυλο από το 2012, προσπαθώντας να αποφύγει την έκδοσή του στη Σουηδία, όπου αναζητείται για κατηγορίες βιασμού, τις οποίες αρνείται.

Η Anderson λέει ότι οι ΗΠΑ τον «κυνηγούν» επειδή τους «εξέθεσε» με τη δουλειά του και ανησυχεί για το αν η Σουηδία στη συνέχεια θα τον εκδώσει εκεί.

«Ο Julian συμπάσχει πάρα πολύ με όλους και ενδιαφέρεται βαθιά για όλο τον κόσμο. Εξαιτίας της δουλειάς του έχει κάνει κάποιους μεγάλους εχθρούς, ειδικά την Αμερική, επειδή τους εξέθεσε.»

Συμπληρώνει ότι έχει «πίστη» ότι η Σουηδία «δεν θα υποκύψει στις ΗΠΑ», γράφοντας: «Αυτή είναι μία καλή ευκαιρία για να δείξει η Σουηδία ότι είναι δυνατή.»

Sponsored Post