ΕΙΔΗΣΕΙΣ
19/04/2017 07:36 EEST | Updated 19/04/2017 10:19 EEST

Πορτιέρης γρονθοκοπεί με όλη του την δύναμη μια γυναίκα και το διαδίκτυο διχάστηκε

YouTube

Σάλο έχει προκαλέσει βίντεο που δείχνει έναν πορτιέρη νυχτερινού κέντρου στην Αγγλία να γρονθοκοπεί μια γυναίκα. Το περιστατικό σημειώθηκε στην είσοδο ενός κλαμπ στο Λίβερπουλ και έχει προκαλέσει ανάμεικτα συναισθήματα στους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Στο βίντεο, μια γυναίκα με ψηλοτάκουνα παπούτσια και γκρι φόρεμα φαίνεται να προχωρά οργισμένη προς την κατεύθυνση ενός πορτιέρη και να προσπαθεί να τον γρονθοκοπήσει. Ο πορτιέρης σκύβει την τελευταία στιγμή και χτυπά την γυναίκα στο πρόσωπο με μεγάλη δύναμη. Εκείνη χάνει για λίγο την ισορροπία της και φαίνεται να έχει χτυπήσει πολύ. Παρ' όλα αυτά, δεν πέφτει και κάτω και αρχίζει να φωνάζει στον άνδρα, όπως και μια άλλη γυναίκα που είδε το περιστατικό να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια της.

Δεν έχει γίνει γνωστό γιατί η γυναίκα προσπάθησε να χτυπήσει τον πορτιέρη. Οι χρήστες του διαδικτύου έχουν διχαστεί, με άλλους να κατηγορούν την γυναίκα πως «πήγαινε γυρεύοντας» και άλλους να τονίζουν πως η συμπεριφορά του πορτιέρη ήταν υπερβολική.

Sponsored Box