ΕΙΔΗΣΕΙΣ
12/05/2017 04:54 EEST | Updated 12/05/2017 04:56 EEST

Η φωτογραφία της NASA που κάποιοι ισχυρίζονται πως αποδεικνύει την ύπαρξη εξωγήινων

Οι λάτρεις των ΑΤΙΑ και των εξωγήινων ισχυρίζονται πως έχουν στα χέρια τους ένα ακόμα στοιχείο που αποδεικνύει την ύπαρξη πολιτισμών σε άλλους πλανήτες.

Αφορμή για τους νέους ισχυρισμούς τους στάθηκε μια φωτογραφία που ανέβασε η NASA στο διαδίκτυο και η οποία τραβήχτηκε από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. Αυτή δείχνει την επιφάνεια της σελήνης, χωρίς ωστόσο να αναγράφεται το σχόλιο εκείνου που την τράβηξε.

Η ομάδα SecureTeam10, που εξετάζει τέτοιου είδους φωτογραφίες για τον εντοπισμό στοιχείων που θα μπορούσαν να αποτελέσουν αποδεικτικά στοιχεία για την ύπαρξη αρχαίων ή και σύγχρονων εξωγήινων πολιτισμών, ισχυρίζεται πως εντόπισε ένα τανκ στην φωτογραφία.

Πράγματι, εάν κανείς παρατηρήσει προσεχτικά, θα εντοπίσει έναν μεγάλο όγκο στην επιφάνεια της σελήνης που ξεχωρίζει από μακριά. Αν και θα μπορούσε να είναι απλά ένας βράχος, τα μέλη της SecureTeam10 υποστηρίζουν πως πρόκειται για ένα εξωγήινο τανκ ή άλλου είδους όχημα. Λένε μάλιστα πως πιθανότατα πρόκειται για αρχαίο τανκ που έχει υποστεί διαβρώσεις στο πέρασμα του χρόνου.

Όπως είναι αναμενόμενο, δεν υπάρχει τρόπος να αποδείξει κανείς ότι οι ισχυρισμοί τους έχουν κάποια βάση. Ωστόσο, θα προκαλούσε μεγάλη εντύπωση εάν η NASA είχε στα χέρια της φωτογραφίες με τέτοιου είδους σημαντικά (και προφανή) ευρήματα και τα δημοσίευε χωρίς πρώτα να τα μελετήσει ή χωρίς να προβεί σε κάποια ανακοίνωση.