ΔΙΕΘΝΕΣ
14/08/2017 19:21 EEST | Updated 14/08/2017 19:57 EEST

Γαλλία: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς. Ένα κορίτσι νεκρό, αρκετοί τραυματίες

NurPhoto via Getty Images
Police gather at the site where a car slammed into soldiers on patrol in Levallois-Perret, outside Paris, on August 9, 2017. (Photo by Julien Mattia/NurPhoto via Getty Images)

Ένα κοριτσάκι 8 ετών σκοτώθηκε και αρκετοί άνθρωποι τραυματίστηκαν απόψε, όταν όχημα εισέβαλε στον εξωτερικό χώρο πιτσαρίας στο Σετ Σορτ, στο Σεν ε Μαρν, ανατολικά του Παρισιού απόψε Δευτέρα, ενώ ο οδηγός συνελήφθη.

Άλλοι 6 άνθρωποι τραυματίστηκαν σοβαρά, έγινε γνωστό από την εισαγγελία του Μο, που έκανε λόγο για μια «εσκεμμένη ενέργεια», ωστόσο «εκ των προτέρων, δεν σχετίζεται με την τρομοκρατία».

Βάσει των πρώτων δηλώσεων του άνδρα που έριξε το όχημα πάνω στο κατάστημα φαίνεται να αποκλείεται «το σενάριο μιας τρομοκρατικής ενέργειας», ανέφερε δικαστική πηγή στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Ο νεαρός άνδρας δήλωσε ότι αποπειράθηκε να βάλει τέλος στην ζωή του χωρίς επιτυχία χθες (Κυριακή). Αποφάσισε να το επιχειρήσει ξανά, είπε η ίδια πηγή.

Δεν σχετίζεται με τρομοκρατία, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, το περιστατικό με το όχημα που "εισέβαλε" σε πιτσαρία σε προάστιο του Παρισιού, δήλωσε πριν από λίγο ο εκπρόσωπος τύπου του υπουργείου Εσωτερικών της Γαλλίας.

Sponsored Post