Νεπαλέζα κυνήγησε με πέτρες και ξύλα Βρετανίδα τουρίστρια μετά από διαφωνία για την τιμή του τσαγιού που πουλούσε

Νεπαλέζα κυνήγησε με πέτρες και ξύλα Βρετανίδα τουρίστρια μετά από διαφωνία για την τιμή του τσαγιού που πουλούσε
YouTube

Μια γυναίκα στο Νεπάλ έστρωσε στο...κυνήγι, με πέτρες και ξύλα, μια Βρετανίδα τουρίστρια και τον προγονό της, όταν της είπαν πως έβρισκαν την τιμή στον οποία πουλούσε ένα κύπελλο τσάι πολύ υψηλή.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Mirror, η Τζέμα Γουίλσον, 35 ετών, έκανε πεζοπορία στη διαδρομή Αναπούρνα με τον έφηβο προγονό της, Τσάρλι, όταν σταμάτησαν να πάρουν κάτι να πιουν σε ένα τεϊοπωλείο. Η Γουΐλσον διαμαρτυρήθηκε όταν έμαθε πως ένα μαύρο τσάι κόστιζε 150 ρουπίες (1 λίρα), επιμένοντας ότι συνήθως πληρώνει λιγότερα. «Πάντα ρωτάω πόσο κάνει κάτι πριν αγοράσω, αλλά για κάποιον λόγο δεν το έκανα εκείνη τη φορά. Πάντα πλήρωνα 50 ρουπίες για μαύρο τσάι» είπε στη Mirror. «Όταν πήγα να πληρώσω μου είπε ότι έκανε 150 ρουπίες. Τη ρώτησα ξανά και το επανέλαβε, οπότε έβγαλα λεφτά και την πλήρωσα, αλλά της είπα ότι ήταν πολύ ακριβό».

Στη συνέχεια βγήκαν από το μαγαζί για να πάρουν τα σακίδια και τα μπαστούνια τους, ενώ πήγαν να φωτογραφήσουν και την ταμπέλα του μαγαζιού.

Όταν η ιδιοκτήτριά του τους είδε να βγάζουν φωτογραφίες, τους όρμησε, βρίζοντας την 35χρονη και στη συνέχεια προσπαθώντας να τη χτυπήσει με ξύλα. Όταν απομακρύνθηκαν τους ακολούθησε τρέχοντας, κυνηγώντας τους στο μονοπάτι- και στη συνέχεια άρχισε να σηκώνει πέτρες και να τους τις πετάει.

Εν τέλει, ο Τσάρλι πήγε παρακάτω και βρήκε έναν άνδρα που προχωρούσε έφιππος- και τότε η διώκτριά τους τους άφησε να φύγουν.

Όταν έφτασαν στο επόμενο χωριό, η Γουΐλσον πήγε να αναφέρει το περιστατικό στην αστυνομία, αλλά έμαθε πως το κοντινότερο αστυνομικό τμήμα ήταν μίλια μακριά. Άλλοι ντόπιοι της είπαν πως η εν λόγω γυναίκα είχε κάνει το ίδιο και σε άλλους εκδρομείς.