Στόλισε τις πληγές της διπλής μαστεκτομής της με το σύμβολο της Wonder Woman και είναι υπέροχη

Σίγουρα, δεν είναι σπάνιο να αντικρίζουμε μια γυναίκα με μονή ή διπλή μαστεκτομή στις μέρες μας. Όμως, ο τρόπος που η καθεμιά αντιμετωπίζει αυτή την επώδυνη διαδικασία όπως και τον καρκίνο του μαστού ως ασθένεια στο σύνολό του, είναι που κάνει τη διαφορά και μπορεί να εμπνεύσει κι άλλες γυναίκες που περνούν την ίδια δοκιμασία.

Η 42χρονη Stephanie Kelly, μητέρα 4 παιδιών, υπεβλήθη πρόσφατα σε διπλή μαστεκτομή, καθώς βγήκε θετική με αυξημένο κίνδυνο σε τεστ προδιάθεσης για εμφάνιση καρκίνου του μαστού. Όπως η ίδια δήλωσε στο People, τα αποτελέσματα του τεστ δεν ήταν έκπληξη για εκείνη, αφού και η μητέρα της είχε νοσήσει δύο φορές από καρκίνο του μαστού.

Όταν τελείωσε με τη διπλή μαστεκτομή, η Stephanie αποφάσισε να δώσει μια άλλη διάσταση στις πληγές της, να βάλει χρώμα σε αυτό που της θύμιζε την επώδυνη αυτή διαδικασία κι έτσι αποφάσισε να κάνει τατουάζ τη Wonder Woman, καλύπτοντας τα ράμματά της με τη σούπερ ηρωίδα.

My Wonder Woman Phoenix is done!! Amazing work by @jamieespymj at @lovely_monkey_tattoo #breastcancer #mastectomyscartattoo #mastectomyscar #flatlife #flatandfabulous #previvor #getyourselfatattooartistlikemine #brca1

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stephanie kelly 🕇 (@stephanie_jane_kelly) στις

Session #3 Get yerself a tattoo shop like mine.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stephanie kelly 🕇 (@stephanie_jane_kelly) στις