Ο πιο σέξι άνδρας στον κόσμο δεσμεύθηκε και το δήλωσε με φωτογραφία στο Instagram

Ο 33χρονος Τζόρνταν δημοσίευσε δύο πορτρέτα του εαυτού του με την Λόρι Χάρβεϊ, κόρη του κωμικού, τηλεοπτικού παρουσιαστή, παραγωγού και συγγραφέα, Στηβ Χάρβεϊ.
|
Open Image Modal
Instagram / Michael B. Jordan
Ο Μάικλ Μπ. Τζόρνταν στο εξώφυλλο του People

Το ντεμπούτο του με την αγαπημένη του - που αλλού; -  στο Instagram έκανε ο πιο σέξι άντρας στον κόσμο κατά το περιοδικό People, Μάικλ Μπ. Τζόρνταν. Ο λόγος για την Λόρι Χάρβεϊ, με την οποία μοιράζεται φωτογραφία στον λογαριασμό του.

Ο 33χρονος Τζόρνταν δημοσίευσε δύο πορτρέτα του εαυτού του με την Χάρβεϊ, συμπεριλαμβανομένης μιας φωτογραφίας που χαμογελάει ο ένας στον άλλο αγκαλιασμένοι.

Ο ηθοποιός και η κόρη του αμερικανού κωμικού, τηλεοπτικού παρουσιαστή, παραγωγού και συγγραφέα, Στηβ Χάρβεϊ, είχαν προηγουμένως φωτογραφηθεί μαζί κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου.

 

Στις 30 Δεκεμβρίου, το ζευγάρι εντοπίστηκε να βγαίνει από ένα αεροπλάνο στο Σολτ Λέικ Σίτι, όπως φαίνεται σε εικόνες που δημοσίευσε η The Sun. 

Τον Νοέμβριο, πριν από την Ημέρα των Ευχαριστιών, ο Τζόρνταν κι η Χάρβεϊ εντοπίστηκαν να φτάνουν σε ένα αεροδρόμιο της Ατλάντα, όπως φαίνεται σε φωτογραφίες που δημοσίευσε το TMZ.

 

Πριν από τον Τζόρνταν, η Χάρβεϊ έβγαινε με τον αμερικανό ράπερ Σιν ”Ντίντι” Κόμπς.

ΠΗΓΗ: People