Animated ελληνική σάτιρα: "Μες στα μπουντρούμια: κόκκινες γραμμές".

vktoons: Ένα επεισόδιο για τις "κόκκινες γραμμές" κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης
|

Σε αυτό το επεισόδιο ασχολούμαστε με τις "κόκκινες γραμμές" της ελληνικής κυβέρνησης έναντι των δανειστών, "κόκκινες γραμμές" που διαρκώς εγκαταλείπονται. Εσείς για ποιόν λόγο νομίζετε ότι γίνεται αυτό; περιμένουμε την άποψή σας στα σχόλια!

Ακόμα, καταπιανόμαστε με τις "κόκκινες γραμμές" της αξιωματικής αντιπολίτευσης που διαρκώς φαίνεται να εγκαταλείπει τις πιο "σκληρές" θέσεις που είχε αρχικά.

Τι είναι η vktoons

Πρόκειται για μία animated πολιτική σατιρική web σειρά, η οποία καταπιάνεται με την σύγχρονη πραγματικότητα, κάνοντας σχόλιο επάνω σε αυτή. Το σχόλιο, όμως, γίνεται σε ένα σκηνικό ...μεσαιωνικό: τα επεισόδια εκτυλίσσονται στα μπουντρούμια ενός κάστρου και στην Βασιλική Αίθουσα. Κεντρικοί χαρακτήρες είναι ο βασιλιάς (ο εκάστοτε πρωθυπουργός), ο Ιώβ, ένας φυλακισμένος στα μπουντρούμι που δυσκολεύεται να καταλάβει πώς έφτασε εκεί κάτω, ο δήμιος που είναι η ...συνείδηση του Ιώβ ουσιαστικά και ο Σφουγγοκωλάριος, ο πιστός αυλικός του βασιλιά. Ακόμα, μόνιμος χαρακτήρας είναι και ο γραφέας που "σχολιάζει"...σιωπηρά τα όσα ακούει.

Η σειρά προβάλλεται κάθε εβδομάδα στο κανάλι της vktoons (μέλος του διεθνούς δικτύου του channel frederator) στο youtube

Σενάριο, Σκηνοθεσία, Animation: Βαγγέλης Καραδήμας

Voice talents (βασικοί χαρακτήρες):

Φίλιππος Αθανασόπουλος (Φιλική συμμετοχή)

Θανάσης Γάλλος

Παναγιώτης Γεωργιόπουλος

Βαγγέλης Καραδήμας

Sound editor: Λευτέρης Αλεξανδρίδης (Down Under Studio)