National Geographic: Φωτογραφίες που παρουσιάζουν την ιστορία της πείνας και της ελπίδας στον κόσμο

National Geographic: "Η ιστορία της πείνας και της Ελπίδας".
|
Open Image Modal
Christina Sussman / National Geographic Your Shot

Τις γιορτινές αυτές μέρες υπάρχει αφθονία γευμάτων και νόστιμων επιδορπίων στα τραπέζια μας. Ωστόσο ένας στους εννέα ανθρώπους σε όλο το κόσμο δεν έχει αρκετή τροφή για να μπορεί να ζήσει.

Το National Geographic και η οργάνωση για την καταπολέμηση της πείνας στις Η.Π.Α κάλεσε φωτογράφους απ' όλο το κόσμο να φωτογραφίσουν ανθρώπους υποφέρουν από την πείνα και άλλους που εργάζονται για να την καταπολεμήσουν. Αποτέλεσμα να δημιουργηθεί το έργο το οποίο ονομάζεται "Η ιστορία της πείνας και της Ελπίδας".

National Geographic
(01 of10)
Open Image Modal
"Νεαρό αγόρι στο Assam της Ινδίας (credit:Ankit Mohonto / National Geographic Your Shot)
(02 of10)
Open Image Modal
Νεαρό αγόρι βοηθά τον πατέρα του να μετακινήσουν ένα υπερφορτωμένο αυτοσχέδιο βαν (credit:Debajit Bose / National Geographic Your Shot)
(03 of10)
Open Image Modal
Αυτός ο άνθρωπος είχε μόλις ξυπνήσει ωστόσο δείχνει να είναι κουρασμένος. Κάθε μέρα που ανοίγει τα μάτια του έχει σκοπό να κερδίσει τα προς το ζην (credit:Christina Sussman / National Geographic Your Shot)
(04 of10)
Open Image Modal
Φωτογραφία από τη Μαγαδασκάρη. Γυναίκες κατά τη διάρκεια της συγκομιδής ρυζιού (credit:David Evans / National Geographic Your Shot)
(05 of10)
Open Image Modal
Μαυροντυμένες γυναίκες προετοιμάζουν το φαγητό για την επέτειο του θανάτου. Πρόκειται για μια παράδοση στο Βιετνάμ (credit:Nguyen Phuc / National Geographic Your Shot)
(06 of10)
Open Image Modal
Κατά τη διάρκεια φεστιβάλ στο Annakut, όπου οι άνθρωποι λατρεύουν τον ινδουιστικό Θεό Κρίσνα (credit:Sudipta Maulik / National Geographic Your Shot)
(07 of10)
Open Image Modal
Συγκομιδή πατάτας σε αγρόκτημα της Πολωνίας. (credit:Malgorzata Walkowska / National Geographic Your Shot)
(08 of10)
Open Image Modal
Μέχρι τέσσερα εκατομμύρια Αϊτινοί ζουν σήμερα στη Δομινικανή Δημοκρατία. Το κύμα μετανάστευσης ξεκίνησε πριν από πολλά χρόνια σε αναζήτηση μιας καλύτερης ζωής (credit:Agnieszka Napierala / National Geographic Your Shot)
(09 of10)
Open Image Modal
Διανομή τροφής σε φτωχούς Ινδούς (credit:Sanchi Aggarwal / National Geographic Your Shot)
(10 of10)
Open Image Modal
Ένας άνδρας πωλεί καρύδες με το γιο του στο χωριό Joypur στη Βεγγάλη (credit:ParthaSarathi Nandi / National Geographic Your Shot)

"Αυτό το άρθρο βασίστηκε στο κείμενο (National Geographic Photos Show Stories Of Hunger And Hope Around The World) που δημοσιεύτηκε στην Huffington Post USA"