Τίτλοι τέλους: Χώρισαν Αριάνα Γκράντε και Πιτ Ντάβιντσον

Τίτλοι τέλους: Χώρισε η Αριάνα Γκράντε με τον Πιτ Νταβιντσον
Open Image Modal
Patricia Schlein/WENN.com

 Η Αριάνα Γκράντε και ο Πιτ Ντάβιντσον τελειώσαν τον αρραβώνα τους, μόλις 4 μήνες μετά την ανακοίνωσή του.

Σύμφωνα με το CNN και τη σκαναδαλοθηρική εφημερίδα TZM, το ζευγάρι εξακολουθεί να έχει καλές σχέσεις αλλά όλα έχουν τελειώσει μεταξύ τους συναισθηματικά.

H Αριάνα Γκράντε και ο Πιτ Ντάβιντσον, άρχισαν να βγαίνουν αρχές Μαΐου και αρραβωνιάστηκαν κάποιες μέρες αργότερα. Λίγο μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα τους, η διάσημη τραγουδίστρια μετακόμισε μαζί με τον αρραβωνιαστικό της σε ένα διαμέρισμα αξίας 12.2 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο ίδιος ο Ντάβιντσον μάλιστα έχει πολλά τατουάζ στο σώμα του που είναι αφιερωμένα στην Αριάνα, αλλά νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα κάλυψε το ένα και το μετέτρεψε σε σχήμα καρδιάς.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια έχει εξαφανιστεί από τα φώτα της δημοσιότητας από την μέρα που ανακοινώθηκε ο θάνατος του πρώην αγοριού της, Μακ Μίλερ και μαζί με τον Ντάβιντσον ακύρωσαν την κοινή τους εμφάνιση στα βραβεία Έmmy 2018.

Σε ανάρτησή της στο Instagram, η Αριάνα δήλωσε πως θα κάνει ένα διάλειμμα από την μουσική και ότι «χρειάζεται λίγο χρόνο για τον εαυτό της» ενώ ο Πίτ, έσβησε το λογαριασμό του στο Instagram μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους.

Mέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει καμία ανακοίνωση και κανένα σχόλιο από τους ίδιους.

Πηγή: CNN