Μια σπάνια οικογενειακή έξοδο πραγματοποίησαν η Μάιλι Σάιρους, η μητέρα της Τις και η αδελφή της Νόα, σε μια εμφάνιση που αποκτά ιδιαίτερη σημασία μετά τα χρόνια έντασης που είχαν προηγηθεί στην οικογένεια.
Οι τρεις γυναίκες φωτογραφήθηκαν χαμογελαστές, φορώντας όλες μαύρα, σε μια ζεστή οικογενειακή στιγμή που μοιράστηκε η Νόα Σάιρους στα social media. Η αφορμή ήταν ιδιαίτερα συγκινητική: η οικογένεια συγκεντρώθηκε για να τιμήσει τη μνήμη της γιαγιάς τους, Λορέτα Φίνλεϊ, γνωστής ως «Mammie», η οποία πέθανε τον Αύγουστο του 2020 σε ηλικία 85 ετών.
Η Νόα συνόδευσε τη φωτογραφία με το μήνυμα «celebrating mammiversary!!!», ευχαριστώντας τη γιαγιά της «που μας χάρισε την όμορφη και δυνατή μαμά μας».
Η κοινή εμφάνιση έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς έρχεται μετά την πολυσυζητημένη οικογενειακή κόντρα που είχε φέρει στο προσκήνιο τη σχέση της Τις με τον ηθοποιό Ντόμινικ Πάρσελ. Δημοσιεύματα είχαν υποστηρίξει ότι η Νόα είχε προηγουμένως σχέση με τον Πάρσελ, πριν εκείνος συνδεθεί ερωτικά με την Τις.
Miley Cyrus enjoys a rare outing with mum Tish and sister Noah after years-long family estrangement over alleged 'love triangle' with Dominic Purcell https://t.co/9frrJnpGp9
— Daily Mail Celebrity (@DailyMailCeleb) August 21, 2026
Μετά τον γάμο της Τις με τον Ντόμινικ τον Αύγουστο του 2023, φημολογήθηκε ότι ο 56χρονος Αυστραλός είχε «μια φάση» με την 26χρονη Νόα πριν από τη σχέση του με την 59χρονη Τις.
Ενώ η Νόα φημολογείται ότι ήταν «πολύ στεναχωρημένη» για τον έρωτα της Τις με τον Ντόμινικ, το ζευγάρι φαινόταν να συμφιλιώθηκε κάποια στιγμή το 2024 μετά από χρόνια χωρισμού.
Οι σοκαριστικοί ισχυρισμοί ότι η Τις της είχε «κλέψει» τον νυν σύζυγό της Ντόμινικ από την κόρη της Νόα άρχισαν να εμφανίζονται πριν από δύο χρόνια – τροφοδοτώντας φήμες για αποξένωση μεταξύ μητέρας και κόρης.
Η Τις τα έφτιαξε με τον Ντόμινικ μετά το διαζύγιό της το 2022 από τον πρώην σύζυγό της τον τραγουδιστή Μπίλι Ρέι Σάιρους, με τον οποίο μοιράζεται πέντε παιδιά: τη Μάιλι, τη Νόα, τον Μπρέισον, την Μπράντι και τον Τρέις.
Το διαζύγιο φέρεται να έκανε τα αδέρφια του Σάιρους να διαλέξουν πλευρά, με τη Μάιλι, τον Τρέις και την Μπράντι να στηρίζονται την Τις, ενώ η Νόα και ο Μπρέισον επέλεξαν τον πατέρα τους Μπίλι Ρέι.
Μετά από ένα χρόνο σχέσης, η Τις και ο Ντόμινικ παντρεύτηκαν στο σπίτι της Μάιλι, στις 19 Αυγούστου 2023.
Ενώ ορισμένα μέλη της οικογένειας, συμπεριλαμβανομένης της Μάιλι, ήταν παρόντα στον γάμο της, η κόρη της Νόα και ο γιος της Τις, Μπρέισον, απουσίαζαν από τον γάμο – πυροδοτώντας εικασίες για οικογενειακή ρήξη.
Υπήρξαν διαφορετικές αναφορές σχετικά με το αν συνέβαινε κάτι μεταξύ τς Νόα και του Ντόμινικ, ωστόσο το PEOPLE ισχυρίστηκε ότι «βλέπονταν» και είχαν «σχέση» πριν τελικά παντρευτεί τη μητέρα της.
Εικάζεται ότι η Νόα «προσβλήθηκε» όταν η μητέρα της παντρεύτηκε τον Αυστραλό σταρ.