Ένας πάροχος νερού στις Ηνωμένες Πολιτείες μήνυσε τον ηθοποιό Tom Selleck, υποστηρίζοντας πως ο τελευταίος έκλεβε νερό από κρουνό της περιοχής προκειμένου να ποτίζει την φάρμα αβοκάντο που διατηρεί.
Η κλοπές… νερού, οι οποίες λάμβαναν χώρα τα τελευταία δύο χρόνια, εξετάστηκαν από ένα ιδιωτικό ερευνητή που είχε προσλάβει ο πάροχος νερού Calleguas Municipal Water District στην Καλιφόρνια, με αποτέλεσμα στις 30 Ιουνίου να προκύψει η μήνυση. Αυτή ήρθε μετά από την εντολή που δόθηκε στις κοινότητες της Καλιφόρνια να μειωθεί η κατανάλωση νερού κατά 25%, λόγω της ξηρασίας των τελευταίων τεσσάρων ετών.
Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε πως σε συνέντευξή του το 2012 ο ίδιος ο Selleck είχε αναφέρει πως δυσκολεύεται να διατηρήσει την φάρμα με τα αβοκάντο. Ακόμα, είχε αποκαλύψει πως σιχαίνεται τον συγκεκριμένο καρπό.