ΤΟ BLOG
11/03/2017 13:14 EET | Updated 12/03/2018 07:12 EET

Αυτά τα κουλουράκια αμυγδάλου δεν έχουν ούτε αλεύρι, ούτε ζάχαρη

Θα έχετε καταλάβει ότι γενικά αγαπώ την σοκολάτα. Σε ποιον δεν αρέσει, άλλωστε; Μερικές φορές, όμως, χρειάζομαι κάτι πιο απλό για να συνοδεύω τον καφέ ή το τσάι μου. Κάπως έτσι, δημιουργήθηκαν αυτά τα κουλουράκια αμυγδάλου.

bubbles and avocados

Θα έχετε καταλάβει ότι γενικά αγαπώ την σοκολάτα. Σε ποιον δεν αρέσει, άλλωστε; Μερικές φορές, όμως, χρειάζομαι κάτι πιο απλό για να συνοδεύω τον καφέ ή το τσάι μου. Κάπως έτσι, δημιουργήθηκαν αυτά τα κουλουράκια αμυγδάλου.

Υλικά:

2 φλιτζ. αλεύρι αμυγδάλου

2 ασπράδια αβγού

1/4 φλιτζ, μέλι

1/2 φλιτζ. τριμμένο αμύγδαλο

Εκτέλεση:

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.

Σε ένα μπολ χτυπάμε τα ασπράδια μαζί με το μέλι. Σιγά σιγά ρίχνουμε και το αλεύρι αμυγδάλου.

Πλάθουμε καλά το μείγμα μέχρι να δημιουργηθεί μία ζύμη που θα κολλάει.

Παίρνουμε μία κουταλιά από την ζύμη, την πλάθουμε σε μπαστουνάκι και κάνουμε μία μικρή καμπύλη. Το βάζουμε πάνω στο ταψί μας.

Συνεχίζουμε και με το υπόλοιπο μείγμα.

Πασπαλίζουμε με το τριμμένο αμύγδαλο.

Ψήνουμε 13-15 μέχρι να ροδίσουν τα μπισκότα. Τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα απολαμβάνουμε με μία κούπα ζεστό καφέ.

Δείτε περισσότερα στη σελίδα του bubbles and avocados.

Sponsored Post