ΔΙΕΘΝΕΣ
14/02/2020 18:29 EET

Αμστερνταμ: Βρετανός ταξιδιώτης δυσανασχετεί με την ταλαιπωρία στον έλεγχο διαβατηρίων

«Αυτό δεν είναι το Brexit για το οποίο ψήφισα»

twitter

Φαίνεται τελικά πως πολλοί από τους Βρετανούς που ψήφισαν υπέρ της αποχώρησης απο την Ευρωπαική Ενωση, δεν τα είχαν σκεφτεί τα πράγματα τόσο πολύ. 

Κάπως έτσι λοιπόν, επιβάτης αεροπορικής εταιρείας που επέστρεφε στην Γηραιά Αλβιόνα από το αεροδρόμιο Σκίπχολ του Αμστερνταμ δυσανασχέτησε με την ταλαιπωρία που υπέστη κατά τον έλεγχο διαβατηρίων. Οπως λέει,  με ανάτηση του στο Twitter, χρειάστηκε να περιμένει 55 λεπτά στην ουρά μέχρι να έρθει η σειρά του και να επιβιβαστεί στο αεροσκάφος.

Είναι σίγουρο μάλιστα πως ο συγκεκριμένος ψηφοφόρος του Brexit, δεν είχε καμμία επαφή με τα επακόλουθα αυτής της αποχώρησης απο την Ευρωπαική Ενωση, αφού σχολίασε πως «Αυτό δεν είναι το Brexit για το οποίο ψήφισα». 

Τώρα τι ακριβώς φανταζόταν πως θα συμβεί, μάλλον ούτε ο ίδιος γνωρίζει. Πάντως τα σχόλια που ακολούθησαν την ανάρτηση του στο Twitter, ήταν ιδιαίτερα καυστικά, με καλύτερο όλων το «Πήρες αυτό που ψήφισες», λέγοντας του με άλλα λόγια πως πήρε αυτό που του άξιζε.

Μάλλον οι Brexiteers δεν έχουν αντιληθφθεί τι τους περιμένει ακόμα και το πιο πιθανό είναι να αναλογιστούν πολλές φορές την φράση, «Δεν ήξερες;..δεν ρώταγες;»

 

Πηγή: RT