Άνω Λιόσια: Τεμάχισε τον νεκρό πατέρα του με πριόνι και τσεκούρι πριν τον πυρπολήσει

Τι είπε ο ιατροδικαστής
.
.
Eurokinissi

Νέα δεδομένα έδωσε στα στελέχη της ασφάλειας το μεσημέρι του Σαββάτου ο ιατροδικαστής μετά την εξέταση στη σορό του 82χρονου από τα Άνω Λιόσια.

Σύμφωνα με το πόρισμά του, τα μέλη του πτώματος τα οποία βρέθηκαν σε κάδο απορριμμάτων είχαν αποκοπεί από τον κορμό με τη χρήση πριονιού και τσεκουριού.

Με την εξέλιξη αυτή ο 59χρονος γιος αναμένεται να αντιμετωπίσει και νέες κατηγορίες, καθώς όλα δείχνουν ότι στην προσπάθειά του να μεταφέρει τη σορό και να διευκολύνει την καύση της τεμάχισε τον ήδη νεκρό πατέρα του.

Σε κάδο απορριμμάτων, δίπλα στην αυλή, όπου εντόπισαν οι αστυνομικοί την απανθρακωμένη σορό του 82χρονου, βρήκαν κατά την έρευνά τους τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ το κεφάλι και τα άκρα του θύματος, σε προχωρημένη σήψη.

Οι ερευνητές της Ασφάλειας ήδη γνωρίζουν από τον ιατροδικαστή πως ο 82χρονος ήταν νεκρός εδώ και μήνες και θεωρούν ότι ο 59χρονος γιος του αποφάσισε το βράδυ της Παρασκευής να πυρπολήσει το πτώμα, καθώς ούτε ο ίδιος δεν άντεχε πλέον την έντονη δυσοσμία.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε τη νύχτα της Παρασκευής, όταν περίοικοι κάλεσαν την αστυνομία, λόγω έντονης δυσοσμίας. Οι πρώτοι ένστολοι, που έφθασαν στην οδό Αγαμέμνωνος, είδαν στην αυλή επάνω σε ένα στρώμα τη σορό και δίπλα τον 59χρονο γιο του, ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Στο σημείο πήγε και ιατροδικαστής, ο οποίος σε πρώτο χρόνο εκτίμησε ότι ο 82χρονος έχει φύγει από τη ζωή τουλάχιστον από το Πάσχα, χωρίς όμως να μπορεί να διαπιστώσει εάν η αιτία θανάτου του ήταν κάποιο παθολογικό πρόβλημα ή εγκληματική ενέργεια.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 59χρονο γιο του θύματος για παράβαση του νόμου περί όπλων, καθώς στην κατοχή του βρήκαν ένα τσεκούρι και ένα πριόνι, αλλά και για μη ανακοίνωση ανεύρεσης νεκρού.

Δημοφιλή