Άνω Λιόσια: Μήνες με τον νεκρό πατέρα του - Γιατί βρέθηκαν σε κάδο μέλη του πτώματος

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε τη νύχτα της Παρασκευής, όταν περίοικοι κάλεσαν την αστυνομία, λόγω έντονης δυσοσμίας
.
.
Eurokinissi

Σε κάδο απορριμμάτων, δίπλα στην αυλή, όπου εντόπισαν οι αστυνομικοί την απανθρακωμένη σορό του 82χρονου, βρήκαν κατά την έρευνά τους τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ το κεφάλι και τα άκρα του θύματος, σε προχωρημένη σήψη.

Οι ερευνητές της Ασφάλειας ήδη γνωρίζουν από τον ιατροδικαστή πως ο 82χρονος ήταν νεκρός εδώ και μήνες και θεωρούν ότι ο 59χρονος γιος του αποφάσισε το βράδυ της Παρασκευής να πυρπολήσει το πτώμα, καθώς ούτε ο ίδιος δεν άντεχε πλέον την έντονη δυσοσμία.

Υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της Αστυνομίας εκτιμούν ότι ο 59χρονος μετέφερε τη σορό στην αυλή και κατά τη μεταφορά αποκολληθούν το κεφάλι και τα άκρα, τα οποία τοποθέτησε στον κάδο απορριμμάτων.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε τη νύχτα της Παρασκευής, όταν περίοικοι κάλεσαν την αστυνομία, λόγω έντονης δυσοσμίας. Οι πρώτοι ένστολοι, που έφθασαν στην οδό Αγαμέμνωνος, είδαν στην αυλή επάνω σε ένα στρώμα τη σορό και δίπλα τον 59χρονο γιο του, ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Στο σημείο πήγε και ιατροδικαστής, ο οποίος σε πρώτο χρόνο εκτίμησε ότι ο 82χρονος έχει φύγει από τη ζωή τουλάχιστον από το Πάσχα, χωρίς όμως να μπορεί να διαπιστώσει εάν η αιτία θανάτου του ήταν κάποιο παθολογικό πρόβλημα ή εγκληματική ενέργεια.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 59χρονο γιο του θύματος για παράβαση του νόμου περί όπλων, καθώς στην κατοχή του βρήκαν ένα τσεκούρι και ένα πριόνι, αλλά και για μη ανακοίνωση ανεύρεσης νεκρού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 59χρονος δεν είναι σε θέση να δώσει σαφείς απαντήσεις στους αστυνομικούς, λόγω των ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Δημοφιλή